Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,
kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,
Voorspellingen, Online kaartleggen, Betrouwbaar medium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Terug naar Hoofdpagina


 

Rob van der Wilk’s Helderziende Lijn in actie!
"Haunted House’’ in Zoetermeer

 
Een exorcisme door het team van Rob  van der Wilk’s Helderziende Lijn

Het Team

Tekst en foto's: Marianne van der Wilk

We staan voor de ingang van een modern appartementencomplex in Zoetermeer; niet bepaald de locatie waar je een ''Haunted House''  verwacht.  ‘Ghostbusters’. Het woord schiet door mijn hoofd en ik gooi het maar meteen in de groep. ‘We zijn de Ghostbusters’. De mediums in ons gezelschap moeten er hartelijk om lachen. We zijn met z’n achten; Rob van der Wilk, Joy Suermondt, Bert en Christina, Renate, Ton Constant, Jethro van der Wilk en ik zelf. Een zeer spiritueel gezelschap dat na een bijscholingsdag van Rob van der Wilk’s Helderziende Lijn is ingeroepen om te bekijken of het spookt in het Zoetermeerse appartement waar we voor de deur staan.

Franks buurvrouw belde mij meer dan een half jaar geleden op met een ongewoon verhaal over een buurman die al jaren wordt geplaagd door een Poltergeist. Hier volgt het verhaal van Frank in een email naar Rob van der Wilk:

‘’De vorige bewoners van mijn flat wilden de flat eigenlijk nooit verkopen.  Maar doordat Mevrouw Braun ziek werd en naar een tehuis moest gaan hebben zij mij de flat verkocht. Zij lieten enkele meubels achter en enkele bloempotten. Niet lang nadat ik in de flat trok heb ik deze spullen weg gedaan.  Binnen het eerste jaar dat ik in de flat trok, overleed de dame, hierna pas begon het in mijn huis te spoken.

 Ik heb de flat gekocht in 2003.  Ik zag beweging en hoorde een heleboel lawaai, na twaalf uur 's nachts.  Ik was heel onzeker om daar te wonen, gedeeltelijk omdat ik nooit op mezelf heb gewoond. Elke avond keek ik onder de bedden en in de kasten.  Dit deed ik elke avond tot op een nacht omstreeks drie uur in de ochtend ik op stond om iets te drinken.  Ik stond voor mijn koelkast en ik voelde mijzelf opgetild worden en achterover geduwd.  Mijn hoofd viel op de betonen vloer en ik was bewusteloos geraakt.  Toen ik wakker werd struikelde ik naar de gang en viel tegen de muur. Ik struikelde naar mijn bed en viel weer tegen de muur. Door het vallen had ik een open wonden op mijn hoofd en op mijn knie en kwamen er grote bloedvlekken op mijn muren. 

 

Frank laat ons de plekken zien waar de bloedvlekken terecht kwamen
(Bloedvlek op de foto is een animatie)

Ik belande in Bronovo Ziekenhuis voor een week.  Je kan zeggen dat ik misschien geslipt en gevallen ben, maar wat ik geloof is dat ik door onder het bed en in de kasten te kijken ik de geest gehinderd hebt en hij/zij mij uit boosheid geduwd heeft.  Ik doe dit niet meer en alles is rustig, en ik word niet meer lastig gevallen.

 Meteen na mijn terugkomst van het ziekenhuis heb ik een priester uitgenodigd om mijn huis te zegenen met heilig water en een gebed. Een maand later voelde ik dat de geest voor mijn bed stond.  En het verdween weer na minder dan een minute.  Ik voelde dat hij/zij naar mij keek.

 Op een andere nacht droomde ik dat ik uit mijn venster werd gegooid van vier hoog. Na deze droom ging ik op een trip naar Amerika en ik had elke nacht nachtmerries

 Toen ik terug kwam in Holland wilde ik niet meer in mijn flat slapen. Ik sliep bij mijn buurvrouw. Tijdens dit verblijf heb ik mijn badkamer en toilet vernieuwd.  Toen alles gedaan was stond ik in mijn keuken om een uur in de ochtend, hoorde ik de toilet doorspoelen.  Ik gebruik een blauw kalktablet in de stortbak van mijn toilet.  Toen ik de deur opende, was er een kleine overstroming in de toilet en blauw water op de muur en de toilet zitting.  Ik heb de buurvrouw dit laten zien.

 Na een tijdje ging ik weer op reis naar Amerika, en had ik weer nachtmerries.  Ik ben nu weer terug, en de nachtmerries zijn verminderd maar ik slaap nog steeds bij de buurvrouw.  Elke keer dat ik in mijn flat moet gaan heb ik angst.

 Het kan zijn dat nadat omdat Mevrouw Braun, de vorige eigenaar, de flat eigenlijk niet wilde verkopen, zij weer "introk" in de flat na haar overlijden.

 Dit is mijn verhaal en ik geloof dat wat ik verteld heb  waar is…’’

Klik hier om te reageren op dit artikel in Rob van der Wilk's gastenboek!

 

Frank is een zachtaardige, bescheiden man met een pittig Amerikaans accent. Het is een mooie toevalligheid dat er de week daarop een bijeenkomst is van www.helderziendelijn.net. Er komt een aantal sterke spirituele bel consulenten die werkzaam zijn op Rob van der Wilk's Helderziende Lijn naar Zoetermeer. Dat is een mooie gelegenheid om te laten zien wat we waard zijn! Joy, de vrouw met de meeste ervaring in het gezelschap, voelt voordat we naar het appartement gaan al dat er meerdere entiteiten in het huis rondwaren.  Frank laat ons onwennig binnen. Eindelijk iemand die hem gelooft, en dan meteen een heel gezelschap van acht. Alleen door deze gedachte zie je zijn gezicht al opklaren. In eerste instantie is hij van plan om niet bij de seance aanwezig te willen zijn. Zelfs dat is hem te veel, denkt hij. De werkelijkheid is gelukkig dat hij er tijdens de uitdrijving van harte bij blijft. Het is het eind van een warme zomerdag en de warmte hangt in het mooi ingerichte maar erg toonzaalachtige appartement. Hier is overduidelijk niet in gewoond. Geen vlekje, geen stofje, geen krasje in de tafel. De mediums voelen zich niet op hun gemak. Joy (boxnummer 23) wordt overvallen door een misselijk gevoel bij de kleinste van de 2 slaapkamers. Christina loopt naar de hoek van de woonkamer en gaat daar staan, met haar arm alsof ze iemand vasthoudt. ‘Er staat een klein meisje naast me, Ze wil niet meer bij me vandaan.’ Christina is ontroerd. Jethro zegt tegen zijn vader Rob van der Wilk; ' Je hebt je crucifixen in de auto laten liggen, dat is toch heel jammer. ' Rob heeft bij lezingen en bijeenkomsten altijd meerdere religieuze en spirituele artikelen bij zich, in zijn koffer. De rest van de groep gaat onder aanvoering van Rob naar de grootste slaapkamer. Het eerste wat opvalt is dat er op het kastje in de slaapkamer een enorme crucifix van zeker 50 centimeter lang ligt. Jethro lacht naar Rob die vervolgens het grote kruisbeeld centraal op het bed in de behekste slaapkamer legt. Het crucifix lag ‘’toevallig’’ in de slaapkamer en is eigenlijk het enige decoratieve of persoonlijke object in het hele huis.

Christina staat nog in de woonkamer. Met het meisje. Er wordt een kring rond het bed gevormd, met als stralend middelpunt het kruisbeeld. Rob start de seance. De mediums gaan snel in trance. Ton ademt zwaar. Jethro ziet een man met een soort bijl in zijn hand. Bert en Jethro komen tot de conclusie dat het een man uit een ver verleden moet zijn. 1700 is het jaartal dat geopperd wordt. De man voelt zich in een oorlogssituatie gevangen.
Ton (boxnummer 09) merkt dat de bijl een middeleeuws ogend wapen is; een hellebaard. Joy probeert de man naar het licht te sturen maar zo gemakkelijk komen ze niet van de oorlogszuchtige figuur af. Christina komt in de groep. Ze heeft het kindje met zich meegenomen. Er ontstaat een gesprek tussen het kindje en Bert. Het kleine meisje is bang en wil naar haar moeder maar weet niet waar haar moeder is. De andere mediums voelen dat de man een connectie heeft met het meisje maar krijgen er verder geen informatie over. Rob wil het meisje naar huis brengen. Christina is het medium dat namens het kleine meisje spreekt. Ze wil wel weg naar het lichtje dat ze in de verte ziet maar durft niet alleen.  Christina is emotioneel. Ze gaat samen met Christina naar het licht. Ze durft het huis achter haar te laten en gaat vol vertrouwen samen met Christina naar het licht. ‘Ik zie mijn mama. Dag. Doei…’ Het meisje verdwijnt uit de kring, maar de man met de hellebaard uit 1700 is er nog steeds. Het huis is nog niet schoon. Er hangt nog een zware energie in de slaapkamer. Ik zie aan de ingespannen gezichten van de mediums dat deze sessie veel energie moet kosten. Ton en Renate zijn diep in trance en naar later blijkt zijn zij een stevige basis energie voor de zware sessie. De man is er nog en staat midden in de kring. Ik moet denken aan Joys opmerking, toen we door het huis liepen bij binnenkomst. ‘Heeft er een kasteel gestaan in Zoetermeer?’ Jethro en Joy hadden het eerder die dag gehad over Kasteel Palenstein dat in Zoetermeer heeft gestaan. De man uit 1700 is een oude ziel die sinds eeuwen in Zoetermeer rondwaart.  Ton maakt contact met de man. Hij beschrijft de figuur. Het was een strijder. De man zweeft in het midden van de kring en wil niet omhoog naar het licht gaan. Hij weet niet waarom hij hier is. Hij is gevlucht. Hij was de vijand. De man lijkt verraden te zijn, of bedrogen en opgejaagd.  Jaap of Joost zijn namen die genoemd worden, een naam die dus begint met een J volgens Bert.

Er is naderhand onderzoek gedaan naar de geschiedenis van Kasteel Palenstein en er zijn toch enkele herkenningspunten te vinden:
’In vroegere tijden stond er aan de Dorpsstraat een kasteel. In 1370 kreeg Willem van Egmond van zijn oudere broer Aernt de ambachten Zevenhuizen en Zegwaart in leen als erfdeel uit zijn vaders nalatenschap. Niet lang daarna liet hij in de Dorpsstraat van Zegwaart (tegenwoordig Zoetermeer) bij een waarschijnlijk al bestaande hofstede een versterkte woning bouwen. Als jongere telg uit het geslacht van de belangrijke heren van Egmond was hij aan zijn stand verplicht om in een huis van enig aanzien te wonen. In 1398 is in archieven sprake van dit kasteel, dat Palenstein werd genoemd. Ophogingslagen die bij archeologisch onderzoek werden aangetroffen wijzen op een datering tussen 1375 en 1405. In 1405 wordt Palenstein omschreven als een hofstede, met een singel en een boomgaard.

Willem van Egmond woonde op Palenstein met zijn vrouw Machteld van Hemert, hun zoons Jan 
(Jaap/ Joost?) en Aernt en hun dochter Otte. Willem van Egmond komt vóór 1423 te overlijden waarna zijn weduwe mogelijk tot haar dood in 1437 hier blijft wonen. Na het overlijden van Willem wordt zijn zoon Jan ambachtsheer van Zevenhuizen en Aernt van Zegwaart. Jan wordt in 1426 vermoord en na het overlijden van Aernt in 1445 wordt de dochter van Willem, Otte, ambachtsvrouw van Zegwaart tot haar overlijden in 1468.


In 1750 werd de Rotterdamse koopman Joan
(Jaap/ Joost?) Osy ambachtsheer van Zegwaart en eigenaar van Palenstein. Hij knapte de gebouwen op het terrein op en stak verder geld in de droogmaking van de Palensteinse polder. Zijn zoon Joan (Jaap/ Joost?)  bewoonde Palenstein. In 1778 werd hij door keizerin Maria Theresia tot Rijksridder verheven en drie jaar later ontving hij de Oostenrijkse keizer op Palenstein. Cornelis Osy, zoon van Joan en ook ambachtsheer, liet de gebouwen in 1792 afbreken en bouwde er een buitenhuis met een park. Het huis is in 1888 gesloopt. De gevelsteen bevindt zich in de gevel van verzorgingstehuis De Schoutenhoek aan de Osylaan.’'

Klik hier om te reageren op dit artikel in Rob van der Wilk's gastenboek!

 

De middeleeuwse  strijder zal dit Zoetermeerse appartement moeten verlaten. Dat is het doel waar we voor gekomen zijn en daar is Rob zich goed van bewust. ‘Je gaat nu naar God’ gebiedt Rob de man. Het crucifix speelt een grote rol in de uitdrijving. ‘Laat het leven los, je hoort nu niet meer op deze aarde. Los laten…Je bent nu in de armen van de Heer’. De vloer van het appartement lijkt te trillen volgens Jethro en Renate. De energetische kring van mediums is erg sterk. Gezamenlijk sturen ze de man naar boven. Ze tillen de man omhoog. De armen gaan omhoog, een mooi schouwspel dat zich voor mijn ogen afspeelt.  De mediums slaken een diepe zucht van verlichting. Ze hebben stuk voor stuk het zweet in de handen staan. Er wordt een pauze in gelast. Alles bij elkaar heeft de 1e uitdrijving ruim een uur geduurd. De handen moeten gewassen worden en er moet even wat gedronken worden.  Bert gaat nog even midden in de slaapkamer in meditatie. Hij doet nog een na-reiniging. Bert is ook de man die bij binnenkomst flink wat wierrook heeft aangestoken.

De eigenaar  van het appartement is de eigenaar van het mooie crucifix dat in de slaapkamer het middelpunt van de seance is geweest. ‘Hang in iedere kamer een crucifix.  Dit geeft je een goed gevoel en zorgt voor bescherming.’ adviseert Jethro.

Frank voelt zich overduidelijk gesterkt door de bevestiging van zijn ongewone verhaal.  Je gunt het je ergste vijand niet, onzichtbare tegenwerking in je eigen woonomgeving . We drinken een glas koude limonade in de woonkamer waar tot nu toe niet in wordt gewoond. Ik hoop van harte dat de eigenaar na onze huisreiniging gaat genieten van dit mooi ingerichte, ruime appartement. Bert gaat op de grond zitten, om samen met Frank in meditatie te gaan. Frank stelt zich open op. Hij heeft vertrouwen in ons. De missie is overduidelijk nog niet helemaal geslaagd. De mediums voelen de sluimerende aanwezigheid van mevrouw Braun in de kamer. De eerdere eigenaresse. Zij is nog aanwezig en zal na de korte break aangepakt worden.


Onder aanwijzingen van Joy gaan de mediums naar de 2e, kleinere slaapkamer. Op zoek naar mevrouw Braun. Opnieuw wordt het grote kruisbeeld meegenomen en op een centraal punt op een bed gelegd. Joy voelde zich toen ze binnenkwam en langs deze slaapkamer liep misselijk worden.
Maar ze staat erop om deel te nemen aan deze 2e uitdrijving. De seance wordt gestart door Rob. Ja mevrouw Braun is aanwezig. Ze is boos.  Mevrouw Braun, u hoort hier niet meer te zijn.’ Zegt Rob. ‘U hoort hier niet meer thuis. Dit is niet langer uw huis.’ De mediums staan voor de 2e keer hand in hand rond een bed. Opnieuw is Christina de spreekbuis van de aanwezige entiteit. Christina is net als de andere mediums werkzaam op Rob van der Wilk’s Helderziende Lijn. Ze legt spontaan contact met gene zijde en heeft zinvolle boodschappen voor mensen die haar telefonisch om raad vragen. Engelen zijn haar grote passie. Ik ken Christina al een tijdje en ik weet uit ervaring dat de boodschappen die de engelen haar geven  bijzonder waardevol zijn.  Mevrouw Braun  vindt dat het huis nog van haar is. Ze beseft zich niet zo goed dat ze dood is. Ze wil niet weg. De mediums hebben tijdens de limonade break al vastgesteld dat mevrouw Braun het huis moet verlaten. Zij is de katalysator die entiteiten aantrekt, de negatieve magneet in het bespookte huis. Joy vroeg bij binnenkomst aan Frank of de problemen waren gestart na het overlijden van mevrouw Braun. Dit werd door Frank bevestigd. Joy is een scherpe helderziende waarneemster die zich niet van haar stuk laat brengen. Als een sterke rots in de branding gaat ze op haar doel af. In dit geval is dat het reinigen van het huis van Frank.

Christina begint op een boze toon te spreken.’Dit is mijn huis. Ik ga niet weg.’
 De mediums hebben een zware dobber aan mevrouw Braun  die niet weg wil. Er wordt volop gediscussieerd met mw. Braun. Ze wil niet weg en ze wil niet luisteren. Niet naar Renate, niet naar Joy en niet naar Bert. Gelooft mevrouw Braun in God? Vraagt Jethro. Mevrouw Braun moet van Rob naar boven kijken maar ze wil het niet. Na een minuut of tien wordt Christina wat stiller. Als mevrouw Braun dan eindelijk naar boven durft te kijken ziet ze mooie dingen. Haar familie, mooie dingen,  alles wat ze wil. De voordeur die direct naast de slaapkamer  gelegen is en die open stond slaat plotseling hard dicht…Is het een tochtvlaag? De entiteit stribbelt tegen. Alle mediums zijn diep geconcentreerd. Ton en Renate  zaktken in een diepe, ondersteunende trance. Ton ademt zwaar en is zichtbaar vermoeid van het werk dat hij verricht.
Frank, die bij aanvang meldde niet te blijven is gewoon gebleven en loopt nu rondjes op de mooie parketvloer in de woonkamer. Ik vraag me tussen de bedrijven door af hoe hij zich nu voelt.
Mw. Braun heeft naar boven gekeken en ziet de wereld van licht, liefde en onvoorwaardelijkheid. En wordt opeens blij. Ze ziet nu met eigen ogen alle verloren familieleden. Ze wordt ontroerd en haar voeten komen nu los van de aarde. . Christina begint met haar voeten te draaien.’ Kijk ik zweef. Oh daar ga ik…’ zijn de laatste woorden van mevrouw Braun.  De spanning verdwijnt voelbaar uit de kleine slaapkamer waar het ondanks de tropische buiten temperaturen opeens aangenaam aanvoelt. Opeens is de entiteit verdwenen. Opgelucht lachend wordt de kring verbroken. De mediums zijn blij. Er volgt nog een kort nagesprek met Frank, de buurvrouw en het gezelschap mediums. Frank heeft het allemaal meegemaakt. De buurvrouw is onder de indruk en de Spirituele Belconsulenten en medewerkers onder leiding van Rob van der Wilk zijn moe maar voldaan.

‘Jullie zijn ghostbusters….’ Meent Frank met een grote glimlach… bij het afscheid.Wordt vervolgd…?

 

Klik hier om te reageren op dit artikel in Rob van der Wilk's gastenboek!

 

Bronnen:

http://www.oudsoetermeer.nl/awz/project/108/

http://www.zoetermeerinbeeld.nl/geschiedenis/kasteelpalenstein.htm

 


Copyright © Rob van der Wilk's Paradidakt

Het auteursrecht op de teksten en merknamen gebruikt in deze publicatie behoren toe aan: Rob van der Wilk's Paradidakt - En zijn auteursrechtelijk beschermd.

Uit deze publicatie mag niets vermenigvuldigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, opnamen, internet (World Wide Web), of op welke andere wijze ook, hetzij chemisch, electronisch, mechanisch of virtueel.


 

 

Klik hier om te reageren op dit artikel in Rob van der Wilk's gastenboek!
 

 

 

Algemeen

Ram

Stier

Tweelingen

Kreeft

Leeuw

Maagd

Weegschaal

Schorpioen

Boogschutter

Steenbok

Waterman

Vissen

0909 8020 80 cpm

Er is niemand online

Spiritueel keurmerk sinds 1980

Meer dan 33 jaar ervaring in het vak is je garantie voor de beste kwaliteit.


  Beltegoed bestellen en bellen!

- 0909 nummers geblokkeerd?
- bellen vanuit het buitenland?
- koop hier je beltegoed: bestellen en bellen!

Klik hier om beltegoed te bestellen en te bellen


Welkom, 

Op deze website staat een overzicht van de spirituele specialisten die voor jou geselecteerd zijn. Allen helderziend, mediamiek of esoterisch getalenteerd. Ze maken gebruik van verschillende orakels zoals Tarot-, Lenormand- of Engelenkaarten. Sommigen hebben kennis van astrologie of leggen contact met gene zijde.

Rob van der Wilk's Paradidakt is een gevestigde naam in de spirituele en therapeutische wereld en bestaat al sinds 1980. Meer dan 33 jaar ervaring in het vak is de je garantie voor de beste kwaliteit.

Bij Rob van der Wilk's Helderziendelijn bel je helemaal anoniem. De gesprekken worden niet opgenomen.

Je hoeft niet meer op zoek naar integere Helderziende Mediums,  je kunt ze vinden op de Helderziende Lijn.

Voor een betrouwbaar antwoord op levensvragen, spiritueel advies of een luisterend oor, kun je bij deze spirituele specialisten terecht.
 
 Rob van der Wilk's
Helderziende Lijn
Direct contact met de betrouwbaarste Mediums!

NL:0909-8020
BE:0904-88326


Foto reading   

Nieuwe service van onze consulenten om uw consult meer mediamieke diepgang te geven. Mail voordat u uw telefonische consult  begint een foto door van u zelf of van degene waar uw vraag over gaat.   

Klik op de link 'fotoreading' die staat onder de foto van uw consulent en mail de foto gegarandeerd anoniem door.


 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,

kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,

kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,

kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,