Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,
kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,
Voorspellingen, Online kaartleggen, Betrouwbaar medium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Hoofdpagina


Engelen Liefdes Magie...

Aartsengelen zoals Michael de beschermer, Rafaël de genezer, Raziël de magiër en Azraël de paragnost zijn de bodyguards van God. Zij mogen dichtbij hem zijn, naast zijn troon of achter zijn troon. Zij geven je engelen energie en brengen magie in je leven. Ik verdiep me in de eigenschappen van aartsengelen om de meest effectieve geleide meditaties te kunnen maken. Op zulke momenten van intensief contact raakt het trillingsniveau van aartsengelen mijn trillingsniveau en communicatie op energie niveau komt tot stand. In de aartsengelen Raziël en Azraël heb ik me in deze periode erg verdiept omdat ik onder andere daar twee geleide meditatie Cd’s van heb samengesteld en opgenomen. Ik wil de energie die deze aartsengelen maakt tot wie ze zijn aan je meegeven.


Rob van der Wilk over zijn eigen Beschermengel:

 'Iedereen heeft wel eens een boodschap of een groet van een engel gekregen. We zijn er ons niet altijd van bewust, maar het komt in ieders leven voor. Als mensen in nood verkeren komen er mensen op hen af die helpen. Het is maar al te vaak dat zich daar een aartsengel tussen bevindt.
 

THE ANGEL by Richard Wagner (1813-1883):
 

 

Tekst:

(Engelse vertaling van Mathilde Wesendonck's Duitstalige gedicht waar
Richard Wagner de muziek op schreef.)

_
 
In childhood's early days
I often heard tell of angels
who exchange the sublime bliss of
heaven for the earth's sun,
 

so that when a troubled heart
grieves, hidden from the world,
bleeding silently to death
and expiring in tears;
 

when its fervent prayer
craves only deliverance,
then the angel floats down
and gently bears it toward heaven.
 

Yes, an angel has come down even
to me, and on shining wings
transports, far from all suffering,
my spirit heavenwards!

_

Af en toe hoor je het, af en toe zie je het en  af en toe droom je het. Ik  heb veel  met aartsengelen . De basis  hiervan ligt in mijn verleden, zoals bij iedereen eigenlijk.
Ik  was een jongentje was van 5 of 6 jaar oud en mijn moeder was al overleden. Op school besefte ik me dat andere  kinderen wel een moeder en een vader hadden. Ik  had moeite daar met anderen over te praten en lag ’s avonds in bed te huilen. Ik weet nog goed dat de ramen , ik had 2 ramen in mijn slaapkamer, open gingen en er een engelachtige verschijning naar binnen kwam.  Een mooie vrouw die bij me op bed  kwam zitten, tegen me sprak  en me vast hield.  Ik dacht dat het mijn moeder was, veel later besefte ik dat het een engel was. Ik weet niet hoe lang dat toen geduurd heeft, hoe vaak deze engel bij mij is geweest maar het heeft mij veel troost gegeven. Ik werd er rustig van.  Ik zie deze engel  soms nog  in bepaalde waarnemingen. Op momenten dat ik het nodig heb. Er zijn soms in het leven momenten dat je je op jezelf voelt teruggeworpen. Op dit soort momenten in mijn leven zie ik mijn persoonlijke beschermengel uit mijn jeugd. Zij is er dan voor mij. Ik heb onlangs een klein Mariabeeld gekocht, wat mij sterk doet denken aan  mijn beschermengel. Ik ben engelen Cd’s gaan maken en geef engelen weekends met de bedoeling om de mensen in contact te brengen met dezelfde beschermende engelen energieën die ik zelf mag ervaren in mijn leven.‘
 

Raziël

De magische aartsengel

 

 

Magie betekent toverkunst. Een actieve ingreep van de geest en de ziel in de natuur waarbij kennis van de geheime wetmatigheden onmisbaar is. Een strikte uitvoering van ieder onderdeel in een magisch ritueel is hierbij een vereiste. Er zijn twee vormen van magie; De witte, positieve en goede magie die wordt aangewend voor heilzame doeleinden en de zwarte, negatieve, slechte magie die wordt aangewend voor egoïstische doeleinden. Een magiër gelooft in een hiërarchisch universum waarin de aarde het laagste en meest stoffelijke niveau is. De aarde is het domein van het lichaam. Terwijl de hogere niveaus het domein zijn van de geest.

 

Klik hier om te reageren op dit artikel in Rob van der Wilk's gastenboek!

Maar zoals Hermes Trismegistus, de heilige van de magiërs, opmerkt:


‘Wat er ook boven is, is zoals wat beneden is en wat er ook beneden is, is zoals wat boven is.’  De magiër is zich bewust van de overeenkomsten tussen alle niveaus van het bestaan. Hij weet dat de afzonderlijke niveaus elkaar weerspiegelen en dat wanneer er effecten worden bereikt in het ene niveau, dit een golving teweegbrengt op alle niveaus.

 

Magie
In de loop der tijden hebben mensen zich verbonden in magische veelal geheime genootschappen zoals de Rozenkruisers en de Vrijmetselaars.
Vrijmetselarij verscheen voor het eerst in Engeland in het midden van de 17e eeuw en bestaat heden ten dagen nog steeds. Zij werden geïnspireerd door de meest mysterieuze genootschap van allen, de Rozenkruisers. De Rozenkruisers beloofden om een universele hervorming van de maatschappij en religie te veroorzaken die alle naties van de wereld zou verenigen in een nieuwe magische schikking. De nadruk van de Rozenkruisers ligt op vrijheid, gelijkheid en liefdadigheid. De belangrijkste rituelen binnen de vrijmetselarij zijn overgenomen van de klassieke toverboeken. Van de ceremoniële magie zoals het grimorium verum en de sleutel van Salamon. Magie komt tot stand door symbolen en het uitvoeren van rituelen. Een van meest illustere magiërs was Eliphas Levi (1810-1875)

 


Eliphas Levi (1810-1875)

Een belangrijk schrijver over magie en occultisme. Zijn bekendste werk is ‘Leer en Ritueel der Hogere Magie’. Deze belangrijke magische boeken kun je nog steeds kopen. Ik heb in de jaren 70 een schilderij gemaakt geïnspireerd op een illustratie van Eliphas Levi, de Bok van Mendes:

De Bok van Mendes heeft het lichaam van een vrouw met mannelijke fallus en een bokkenkop. De bokkenkop stelt de geest voor en het vrouwenlichaam de materie. Hij houdt in de ene hand de zon en in de andere de maan. Hij zit op een wankele bol. Dit magische symbool heeft mij altijd geïntrigeerd. Het evenwicht tussen goed en kwaad, tussen witte en zwarte magie is kwetsbaar en in ieder van ons vertegenwoordigd.
 De Bok van Mendes - door Rob van der Wilk

Magie is communicatie met de heilige, spirituele wereld. De door mij ingesproken engelen meditatie Cd Raziël zal je alles dat goed is geven als je er om vraagt. Hij helpt je bij jouw succes en je liefdesgeluk. Raziël geeft je altijd magische engelen energie, voorspoed en fortuin zonder dat jij je in ingewikkelde magische rituelen hoeft te verdiepen… De meditaties stimuleren jouw creatief vermogen. Je verankert je diepste verlangens en hebt een positief scheppend leven. Raziël brengt magie in je leven.

Raziël, de Magiër
Hij helpt je, hij is de verandering van dingen. Hij geeft je voorspoed en fortuin en ook de liefde van je leven. Mocht je het grote geluk hebben dat de relatie die je hebt de liefde van je leven is, dan kun je alsnog naar de liefdesmeditatie doen en aan jezelf denken.

 


Liefdesmagie 

Ik moet leren...
De schaduwkant van mezelf en van anderen te zien en te accepteren.
Dat ik de liefde van anderen moet accepteren.
De ware liefde te voelen
Om risico’s te nemen en mijn seksualiteit te accepteren.
Om liefde te geven zonder iets terug te krijgen
Om van mezelf te houden
Wil je me helpen Raziël… 

 

 

Ik durf….
Nu mijn leven anders te zien en te veranderen.
Iedereen lief te hebben
Te geloven in mijn inzichten.
Nu liefde te ervaren.
Wil je me helpen Raziël…

Ik hou…
Van mezelf.
Van mijn vermogen om anderen lief te hebben.
Ik ben er klaar voor om de liefde van mijn leven te ontvangen
Wil je me helpen Raziël...

 

Klik hier om te reageren op dit artikel in Rob van der Wilk's gastenboek!
 


Raziël spreekt
‘Ik geef je mijn liefde op vele manieren. Ik geef je genegenheid, tederheid, seksualiteit en sympathie.
Ik zorg voor voldoening in je liefde voor je partner. En zorg voor gezelligheid, zang en dans, plezier en verliefdheid en seks. Ik verzorg je schoonheid, de verleiding en de ontroering van het samenbrengen van twee mensen die elkaar in liefde omarmen.'Azraël

De Healer

 

De paragnost is naast zijn reading en advies ook een groot healer. Azraël werkt regelmatig met zijn broeder Raziël die door God de eerst aangewezene is om mensen beter te maken. Heb je Cd van aartsengel Azraël en je hebt hulp nodig en inzicht in je lichaam, doe dan voordat je de geleide meditatie uitvoert het volgende:

Healingsessie
Mijn ogen zijn gesloten…ik ontspan me en concentreer me op mijn beschermer en healer, de aartsengel Azraël, en vraag om zijn liefdevolle hulp.

Azraël, wil je me helpen………………………………

Ik denk nu aan hem en voel zijn engelen energie die om me heen is als een omringende kracht en bescherming die me beter maakt.

Open nu rustig je ogen…. Herhaal deze meditatie sessie dagelijks. 

 

Azraël De Paragnost
Azraël is de kenner is van de gnosis. Een gnosticus. De gnosis is de Goddelijke zelfkennis. De gnosticus is dichtbij de kennis van God.
De gnosis is de hoogste zelfkennis, wie zichzelf kent, kent het All. De paragnost verdiept zich in het verleden, staat in het hier en nu en kijkt in de toekomst. Azrael is jouw paragnost en geeft je tijdens meditaties antwoord op al je vragen. Hij geeft je raad en geeft je levenspad aan. Hij staat je bij, bij de ontwikkeling van je paranormale vermogens. Azrael is je leraar en leidt je naar jouw zielenplan. Je ziel is jouw persoonlijk deel dat zich onderscheidt van je lichaam. Je ziel staat voor je gevoelskant. Het is het middelste gedeelte van je drievoudige natuur; lichaam, ziel en geest. De ziel is de bemiddelaar tussen je lichaam en je geest en wordt als onsterfelijk gezien. Je ziel incarneert weer. Azrael wil je helpen als je onnodig op een plek blijft hangen. Bijvoorbeeld een lastige relatie die maar doorgaat en doorgaat, dat kost je jaren van je persoonlijke ontwikkeling en je paranormale ontwikkeling. Je zielenplan is bepaald en Azrael weet dat. Ik heb mij verdiept in de engelen energie van Azrael en daar een geleide meditatie van samengesteld. 

 

 

 

 

Klik hier om te reageren op dit artikel in Rob van der Wilk's gastenboek!
 


Copyright © Rob van der Wilk's Paradidakt

Het auteursrecht op de teksten en merknamen gebruikt in deze publicatie behoren toe aan: Rob van der Wilk's Paradidakt - En zijn auteursrechtelijk beschermd.

Uit deze publicatie mag niets vermenigvuldigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, opnamen, internet (World Wide Web), of op welke andere wijze ook, hetzij chemisch, electronisch, mechanisch of virtueel.


 

 

Klik hier om te reageren op dit artikel in Rob van der Wilk's gastenboek!
 

 

 

Algemeen

Ram

Stier

Tweelingen

Kreeft

Leeuw

Maagd

Weegschaal

Schorpioen

Boogschutter

Steenbok

Waterman

Vissen

0909 8020 80 cpm

Er is niemand online

Spiritueel keurmerk sinds 1980

Meer dan 33 jaar ervaring in het vak is je garantie voor de beste kwaliteit.


  Beltegoed bestellen en bellen!

- 0909 nummers geblokkeerd?
- bellen vanuit het buitenland?
- koop hier je beltegoed: bestellen en bellen!

Klik hier om beltegoed te bestellen en te bellen


Welkom, 

Op deze website staat een overzicht van de spirituele specialisten die voor jou geselecteerd zijn. Allen helderziend, mediamiek of esoterisch getalenteerd. Ze maken gebruik van verschillende orakels zoals Tarot-, Lenormand- of Engelenkaarten. Sommigen hebben kennis van astrologie of leggen contact met gene zijde.

Rob van der Wilk's Paradidakt is een gevestigde naam in de spirituele en therapeutische wereld en bestaat al sinds 1980. Meer dan 33 jaar ervaring in het vak is de je garantie voor de beste kwaliteit.

Bij Rob van der Wilk's Helderziendelijn bel je helemaal anoniem. De gesprekken worden niet opgenomen.

Je hoeft niet meer op zoek naar integere Helderziende Mediums,  je kunt ze vinden op de Helderziende Lijn.

Voor een betrouwbaar antwoord op levensvragen, spiritueel advies of een luisterend oor, kun je bij deze spirituele specialisten terecht.
 
 Rob van der Wilk's
Helderziende Lijn
Direct contact met de betrouwbaarste Mediums!

NL:0909-8020
BE:0904-88326


Foto reading   

Nieuwe service van onze consulenten om uw consult meer mediamieke diepgang te geven. Mail voordat u uw telefonische consult  begint een foto door van u zelf of van degene waar uw vraag over gaat.   

Klik op de link 'fotoreading' die staat onder de foto van uw consulent en mail de foto gegarandeerd anoniem door.


 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,

kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,

kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,

kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,