Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,
kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,
Voorspellingen, Online kaartleggen, Betrouwbaar medium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Hoofdpagina


Interview met consulente Sequoia Boxnummer 04
 


 

''Sequoia: Een echte Original!''
Ik ben medium, shamaan en Indiaans astrologe, Ik leg contact met overledenen en help met traumaverwerking(volwassenen en kinderen). Ook leg ik de Tarotkaarten om in je toekomst te kijken en kan ik adviseren op het gebied van kruiden. Je kunt mij ook bellen voor opsporingszaken.

Reacties:
-''Ik belde met een dilemma en ik hing op met vertrouwen.''

Sequoia is bijna elke dag te vinden op
www.helderziendelijn.net!

Vragen aan Sequoia:
 

1: Hoe lang werk je al op de Helderziende Lijn?

Almost a year.


2: Hoe ben je erachter gekomen dat je Paranormale Gaves hebt?

Ik  heb veel van mijn grootmoeder geleerd. Ik heb mijn vroege jeugd doorgebracht op plantages (rijst en suikerriet, sweet potatos, peanuts, bananen en sun flowers) Van haar heb ik geleerd te kijken naar wat er groeit en bloeit in de natuur.
 

 

Sacred Spirit: Yeha-Noha (Wishes of Happiness & Prosperity)


Ik ben een Shamaan. Een medicijnvrouw, beinvloed door de Westerse cultuur. Ik heb een aantal spirituele reizen gemaakt. Reizen waarop ik ontmoetingen met verschillende grote Shamanen mee heb mogen maken. Archie Fire Lame Deer chippewa/lokota en Sun Bear die veel overeenkomsten heeft met Nostradamus. Een reis van totaal 8000 km die bijzonder leerzaam is geweest en waar ik mijn paranormale gaves heb ontwikkeld. Verder heb ik ook in de binnenlanden van Suriname hele bijzondere ervaringen opgedaan,met de Tucajana Indians en de Creolen.

Vervolgens heb ik  2005 de Abouriginals via een doorreis van Los-Angeles naar Sidney-Melbourne richting Ayers Rock in Alice Springs bezocht.


3: Wat is je specialiteit of sterkste kant als Helderziende Lijn Consulent?

Shamaan zijn is een levenservaring, waardoor je dicht bij de natuur staat en veel van kruiden en planten afweet. Mijn specialiteit is contacten maken met overledenen en met name overleden kinderen, ook personen die door geweld om het leven zijn gekomen. Ook Maan- ceremonie's , zuiveringen en de contacten met de spirits zijn mijn sterke kanten.
 


5: Heb je thuis speciale gewoontes (bv: kaarsje branden, Wierook of een boedha beeld) of talismannen om je Helderziendheid te versterken?

Ik zuiver mijn huis en omgeving met  Indian incense en Chamaanse rituelen met gebruik van trommel, fluit and Indian Songs.
 

Sacred Spirit: Ya-Na-Hana  (Celebrate Wild Rice)


6: Gebruik je hulpmiddelen (bv: Pendel, kaarten, glazen bol) tijdens je telefonische consulten?

Op de eerste plaats komt het  luisteren naar de informatie die ik doorkrijg  van boven, van Spirits. Soms maak ik gebruik van Indian Cards of Tarotkaarten.7: Ben je gelovig?

Ja, ik ben Katholiek opgevoed, maar daarnaast heb ik geleerd te geloven in Nature.


8: Welk telefonisch consult op de Helderziende Lijn heeft de grootste indruk bij jou achter gelaten?

Iemand die iets wist te vertellen over Nikkie Verstappen, een gepleegde moordzaak. De zaak Vaatstra, ik ben daar toen op locatie geweest.


9: Wat is je levens motto?

LIEFDE & SAAMHORIGHEID
 

10: Is er iets dat je graag wilt zeggen tegen de mensen die dit interview lezen?

We hebben Liefde nodig, Jij en Ik, want onze geest voedt zich hiermee.

Zonder liefde worden we zwak en raken we uitgeput.

Zonder liefde neemt je gevoel van eigenwaarde af, geen liefde betekent geen moed.
Is er geen liefde,dan treed je ook niet langer de wereld tegemoet.

We keren in onszelf en vernietigen zo onszelf.

Met liefde ben je creatief, met liefde kun je onvermoeibaar doorgaan.

Alleen met liefde  kun je offers  brengen en openstaan voor anderen.
 

 


 

 

Klik hier om te reageren op dit artikel in Rob van der Wilk's gastenboek!
 


Copyright © Rob van der Wilk's Paradidakt

Het auteursrecht op de teksten en merknamen gebruikt in deze publicatie behoren toe aan: Rob van der Wilk's Paradidakt - En zijn auteursrechtelijk beschermd.

Uit deze publicatie mag niets vermenigvuldigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, opnamen, internet (World Wide Web), of op welke andere wijze ook, hetzij chemisch, electronisch, mechanisch of virtueel.


 

Klik hier om te reageren op dit artikel in Rob van der Wilk's gastenboek!
 

 

Sequoia
Aanwezig

Consulent Paradidakt

'Sequoia: Een echte Original!'
Ik ben medium, shamaan en Indiaans astrologe.
Ik leg contact met overledenen en help met traumaverwerking(volwassenen en kinderen). Ook leg ik de Tarotkaarten om in je toekomst te kijken en kan ik adviseren op het gebied van kruiden. Je kunt mij ook bellen voor opsporingszaken. Ik spreek ook Engels en Duits.

Reacties
-''Ik belde op met een dilemma en ik hing op met vertrouwen.''

0909-8020 boxnummer 04 (€ 0.90 p/m)
0904-88326 boxnummer 04 (€ 1.75 p/m)
  • Lees meer
Anja
Aanwezig

Consulent Paradidakt

'Anja: Helder Medium'
Anja kan al je vragen beantwoorden over relaties, werk, familie of gezin, geen vraag is Anja te veel. Anja kan je helpen met haar helderziende vermogens en levenservaring. Dit medium heeft voor jou altijd een luisterend oor en heeft begrip voor al je vragen. Zij zal je verder op weg helpen op je levenspad! Je kunt Anja ook bellen voor een energetische healing tijdens jullie gesprek. Anja is een betrouwbaar medium bij wie je met een gerust hart te rade kunt gaan, aan deze helderziende kun jij je diepste geheimen vertellen en je belangrijkste vragen stellen. Anja staat vanuit liefde voor je klaar.

0909-8020 boxnummer 06 (€ 0.90 p/m)
0904-88326 boxnummer 06 (€ 1.75 p/m)
  • Lees meer
Erika
Aanwezig

Consulent Paradidakt

'Erika: Liefdevol medium'
Erika is helderziend/invoelend medium en werkt zuiver vanuit het hart. Zij geeft je antwoorden waar je verder mee kunt. Haar specialiteiten zijn: relatie/liefde en levensproblemen. Erika gebruikt haar Tarot en Lenormand kaarten om je vragen te beantwoorden. Erika is een liefdevol medium dat altijd een antwoord heeft op je vragen. Erika is geboren met een helende gave, je kunt haar ook bellen voor een energetische healing door de telefoon. Je kunt aan Erika al je vragen stellen over liefde, relaties, gezin, familie, werk en financiën. Je zult merken dat Erika vanuit haar stem al heel veel rust uitstraalt. Ze staat vanuit het licht voor jou klaar...

0909-8020 boxnummer 10 (€ 0.90 p/m)
0904-88326 boxnummer 10 (€ 1.75 p/m)
  • Lees meer
Poema Navajo
Aanwezig

Consulent Paradidakt

'Poema Navajo: Een ervaren Top Consulente!'
Ik ben helderziend medium, en Indiaans astrologe.
Je kunt mij al je vragen stellen, geen vraag is mij te veel.
Ik leg de Tarot om in je toekomst te kijken en leg contact met overledenen dierbaren. Ik kan je helpen met het verwerken van je verleden. Je kunt mij ook bellen voor opsporingszaken. Ik kan je adviseren op het gebied van kruiden en shamanisme. Ik ben vaak online en heb altijd een luisterend oor.

0909-8020 boxnummer 20 (€ 0.90 p/m)
0904-88326 boxnummer 20 (€ 1.75 p/m)
  • Lees meer
Marianne
In gesprek

Consulent Paradidakt

'Marianne van der WIlk: Een Top Medium!'
Ik ben Helderziend Kaartlegster en Astrologe. Ik voorspel je toekomst. Vragen over je liefdes- leven, studie, carriere of gezin wil ik graag beantwoorden. Karma en Levensloop staan vaak centraal in mijn consulten. Ik kijk graag samen met jou waar jij je op dit moment op je levenspad bevindt en welke kant je uit kunt gaan in de toekomst! Ik ben psychologisch geschoold.  Ik heb ruime spirituele en therapeutische ervaring opgebouwd door de jarenlange samenwerking met mijn echtgenoot Rob van der Wilk. 

0909-8020 boxnummer 01 (€ 0.90 p/m)
0904-88326 boxnummer 01 (€ 1.75 p/m)
  • Lees meer
Sissi
In gesprek

Consulent Paradidakt

'Sissi: Een lieve Helderziende met karmatisch inzicht'
Ik ben Helderziend Medium. Ik voorspel je toekomst met behulp van mijn Lenormand Kaarten. Je kunt mij al je vragen stellen over liefde, zaken, levensloop, relaties en familie. Samen met jou ga ik kijken wat je Karma is en hoe jij het beste je Levenspad kunt gaan bewandelen in je toekomst... Ik ben vaak online op Rob van der Wilk's Helderziende Lijn...

0909-8020 boxnummer 19 (€ 0.90 p/m)
0904-88326 boxnummer 19 (€ 1.75 p/m)
  • Lees meer
 

Algemeen

Mars heeft in haar Retrogradeperiode weer hetzelfde punt bereikt [13 uur 36 GMT op 13 graden 33 seconden libra] als op 5 januari jl. Zaken, die toen actueel waren spelen nu weer op. Dit geldt in ons persoonlijke leven als voor wereldse zaken. Alleen heeft Pluto ook niet stil gestaan, waardoor het exacte vierkant toentertijd op 31 december 2013 viel. Alle issues die speelden rond 31 december tot 5 januari gaan weer opspelen, met dit verschil; dat we er nu een oplossing voor mogen bedenken. Dit geldt zeer zeker voor de politiek. Omdat Mars nog steeds in het diplomatieke teken weegschaal staat en hierbij Retrograde loopt, kunnen we blijven onderhandelen. We blijven “on speaking terms”. ©astromedium annette kok

Ram

Je denkt aan veranderingen op het werk of de thuissituatie. Je kunt nu ook een doorbraak ervaren op woongebied. Frustraties omtrent onroerend goed hebben invloed op jou en kunnen jou in je beslissingen beinvloeden.

Stier

Woorden kunnen jou vandaag betoveren maar ze kunnen jou ook verzwakken. Jouw omgeving kan jou iets meedelen wat nu als een bom inslaat, maar ook jouw zelftwijfel kan jou op het verkeerde been zetten.

Tweelingen

Financieel kan er een beslissing vallen die allesomvattend is. Hier loop je al een tijdje tegenaan en vandaag lijkt er een doorbraak te komen. Het is belangrijk om deskundig advies in te winnen, want dat kan jou veel verder helpen.

Kreeft

Je kunt een beetje in een identiteitscrisis verkeren ook omdat anderen jou enorm confronteren, waardoor jij uit balans raakt. Toch is het belangrijk om jezelf te toetsen zodat jij niet weer jezelf kwijt raakt of overheerst raakt.

Leeuw

Een beslissing op je werk heeft verstrekkende gevolgen en het is tijd om knopen door te hakken. Dit zijn goede ontwikkelingen die jou veel verder kunnen brengen, maar pas wel op voor overhaaste beslissingen.

Maagd

Misschien kan het belangrijk zijn om met bepaalde mensen uit jouw omgeving te breken of op zijn minst een vervelend iemand uit jouw kringen terecht te wijzen. Dit kan ook op een collega slaan, of een buurman of een familielid.

Weegschaal

Een doorbraak op je werk neemt nu een grote vlucht. Toch kan hier wel wat commotie omheen spelen. Dit hoort bij het pakketje en zijn wat opstartproblemen. Je hebt veel plezier in je carriere, maar je wilt ook wat afstand nemen om te relaxen.

Schorpioen

Je wilt je wat meer terugtrekken in jezelf en dit heeft een functie voor jou, want je hebt grootse plannen en daar wil jij je even voor afzonderen zodat jij een planning kunt maken. Het is belangrijk om binnenkort actie te gaan ondernemen.

Boogschutter

Je twijfelt vandaag heel erg of je wel op de juiste manier bezig bent en je kunt een samenwerking nu heel moeizaam voelen gaan. Aan de andere kant besef jij ook dat jij je niet erg goed in je vel voelt steken.

Steenbok

Jouw partner eist nu even alle aandacht van jou, maar vandaag kan ook een meerdere of een autoriteit jou terzijde roepen. Men heeft een verwachtingspatroon van jou en daar moet wel aan voldaan worden.

Waterman

Je kunt je vandaag wat beperkt voelen in jouw kansen of mogelijkheden, omdat verantwoordelijkheden aan je trekken. Het gemis aan bondgenoten brengt jou in een wat eenzame positie. Toch onderzoek jij nieuwe mogelijkheden en die liggen er goed bij.

Vissen

Je huis heeft een upgrading nodig om jouw plannen beter uit te kunnen voeren. Je wilt hard werken want je hebt grootse plannen en daar hoort een praktische omgeving bij. Het zal wel even zijn tijd nodig hebben, maar met kleine stapjes kom je er ook.

0909 8020 80 cpm

In gesprek

Spiritueel keurmerk sinds 1980
Eerste indruk
9,1
Service
9,4
Prijs / kwaliteit
7,8

Meer dan 33 jaar ervaring in het vak is je garantie voor de beste kwaliteit.


 Beltegoed bestellen en bellen!

- 0909 nummers geblokkeerd?
- bellen vanuit het buitenland?
- koop hier je beltegoed: bestellen en bellen!

Klik hier om beltegoed te bestellen en te bellen


Welkom, 

Op deze website staat een overzicht van de spirituele specialisten die voor jou geselecteerd zijn. Allen helderziend, mediamiek of esoterisch getalenteerd. Ze maken gebruik van verschillende orakels zoals Tarot-, Lenormand- of Engelenkaarten. Sommigen hebben kennis van astrologie of leggen contact met gene zijde.

Rob van der Wilk's Paradidakt is een gevestigde naam in de spirituele en therapeutische wereld en bestaat al sinds 1980. Meer dan 33 jaar ervaring in het vak is de je garantie voor de beste kwaliteit.

Bij Rob van der Wilk's Helderziendelijn bel je helemaal anoniem. De gesprekken worden niet opgenomen.

Je hoeft niet meer op zoek naar integere Helderziende Mediums,  je kunt ze vinden op de Helderziende Lijn.

Voor een betrouwbaar antwoord op levensvragen, spiritueel advies of een luisterend oor, kun je bij deze spirituele specialisten terecht.
 

Kies voor Jezelf, kies voor de Helderziende Lijn!

xxx Jethro van der Wilk

Floormanager www.helderziendelijn.net

 Rob van der Wilk's
Helderziende Lijn
Direct contact met de betrouwbaarste Mediums!

NL:0909-8020
BE:0903-88082


Foto reading   

Nieuwe service van onze consulenten om uw consult meer mediamieke diepgang te geven. Mail voordat u uw telefonische consult  begint een foto door van u zelf of van degene waar uw vraag over gaat.   

Klik op de link 'fotoreading' die staat onder de foto van uw consulent en mail de foto gegarandeerd anoniem door.


 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,
kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,
Voorspellingen, Online kaartleggen, Betrouwbaar medium

 

 

 

 

 

 

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,
kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,
Voorspellingen, Online kaartleggen, Betrouwbaar medium

 

 

 

 

 

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,
kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,
Voorspellingen, Online kaartleggen, Betrouwbaar medium

 

result->text; ?>