Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,
kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,
Voorspellingen, Online kaartleggen, Betrouwbaar medium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Hoofdpagina


Interview met consulente Sequoia Boxnummer 04
 


 

''Sequoia: Een echte Original!''
Ik ben medium, shamaan en Indiaans astrologe, Ik leg contact met overledenen en help met traumaverwerking(volwassenen en kinderen). Ook leg ik de Tarotkaarten om in je toekomst te kijken en kan ik adviseren op het gebied van kruiden. Je kunt mij ook bellen voor opsporingszaken.

Reacties:
-''Ik belde met een dilemma en ik hing op met vertrouwen.''

Sequoia is bijna elke dag te vinden op
www.helderziendelijn.net!

Vragen aan Sequoia:
 

1: Hoe lang werk je al op de Helderziende Lijn?

Almost a year.


2: Hoe ben je erachter gekomen dat je Paranormale Gaves hebt?

Ik  heb veel van mijn grootmoeder geleerd. Ik heb mijn vroege jeugd doorgebracht op plantages (rijst en suikerriet, sweet potatos, peanuts, bananen en sun flowers) Van haar heb ik geleerd te kijken naar wat er groeit en bloeit in de natuur.
 

 

Sacred Spirit: Yeha-Noha (Wishes of Happiness & Prosperity)


Ik ben een Shamaan. Een medicijnvrouw, beinvloed door de Westerse cultuur. Ik heb een aantal spirituele reizen gemaakt. Reizen waarop ik ontmoetingen met verschillende grote Shamanen mee heb mogen maken. Archie Fire Lame Deer chippewa/lokota en Sun Bear die veel overeenkomsten heeft met Nostradamus. Een reis van totaal 8000 km die bijzonder leerzaam is geweest en waar ik mijn paranormale gaves heb ontwikkeld. Verder heb ik ook in de binnenlanden van Suriname hele bijzondere ervaringen opgedaan,met de Tucajana Indians en de Creolen.

Vervolgens heb ik  2005 de Abouriginals via een doorreis van Los-Angeles naar Sidney-Melbourne richting Ayers Rock in Alice Springs bezocht.


3: Wat is je specialiteit of sterkste kant als Helderziende Lijn Consulent?

Shamaan zijn is een levenservaring, waardoor je dicht bij de natuur staat en veel van kruiden en planten afweet. Mijn specialiteit is contacten maken met overledenen en met name overleden kinderen, ook personen die door geweld om het leven zijn gekomen. Ook Maan- ceremonie's , zuiveringen en de contacten met de spirits zijn mijn sterke kanten.
 


5: Heb je thuis speciale gewoontes (bv: kaarsje branden, Wierook of een boedha beeld) of talismannen om je Helderziendheid te versterken?

Ik zuiver mijn huis en omgeving met  Indian incense en Chamaanse rituelen met gebruik van trommel, fluit and Indian Songs.
 

Sacred Spirit: Ya-Na-Hana  (Celebrate Wild Rice)


6: Gebruik je hulpmiddelen (bv: Pendel, kaarten, glazen bol) tijdens je telefonische consulten?

Op de eerste plaats komt het  luisteren naar de informatie die ik doorkrijg  van boven, van Spirits. Soms maak ik gebruik van Indian Cards of Tarotkaarten.7: Ben je gelovig?

Ja, ik ben Katholiek opgevoed, maar daarnaast heb ik geleerd te geloven in Nature.


8: Welk telefonisch consult op de Helderziende Lijn heeft de grootste indruk bij jou achter gelaten?

Iemand die iets wist te vertellen over Nikkie Verstappen, een gepleegde moordzaak. De zaak Vaatstra, ik ben daar toen op locatie geweest.


9: Wat is je levens motto?

LIEFDE & SAAMHORIGHEID
 

10: Is er iets dat je graag wilt zeggen tegen de mensen die dit interview lezen?

We hebben Liefde nodig, Jij en Ik, want onze geest voedt zich hiermee.

Zonder liefde worden we zwak en raken we uitgeput.

Zonder liefde neemt je gevoel van eigenwaarde af, geen liefde betekent geen moed.
Is er geen liefde,dan treed je ook niet langer de wereld tegemoet.

We keren in onszelf en vernietigen zo onszelf.

Met liefde ben je creatief, met liefde kun je onvermoeibaar doorgaan.

Alleen met liefde  kun je offers  brengen en openstaan voor anderen.
 

 


 

 

Klik hier om te reageren op dit artikel in Rob van der Wilk's gastenboek!
 


Copyright © Rob van der Wilk's Paradidakt

Het auteursrecht op de teksten en merknamen gebruikt in deze publicatie behoren toe aan: Rob van der Wilk's Paradidakt - En zijn auteursrechtelijk beschermd.

Uit deze publicatie mag niets vermenigvuldigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, opnamen, internet (World Wide Web), of op welke andere wijze ook, hetzij chemisch, electronisch, mechanisch of virtueel.


 

Klik hier om te reageren op dit artikel in Rob van der Wilk's gastenboek!
 

 

Pieter
Aanwezig

Consulent Paradidakt

Pieter: reader en healer
Doormiddel van reading en healing, het lezen van je energie en het herstellen van deze energie, zal ik je gaan helpen. Daardoor krijg je meer lucht, meer ruimte voor jezelf en veel meer plezier. Ik maak in mijn consulten gebruik van een speciale kleuren techniek die ik zelf ontwikkeld heb. Vanuit deze kleuren ga jij jezelf helpen en vanuit deze kleuren krijg je antwoorden op diepe levensvragen, je komt in contact met je eigen helende kleuren. Je kunt mij bellen voor vragen over elk onderwerp.

0909-8020 boxnummer 31 (€ 0.90 p/m)
0904-88326 boxnummer 31 (€ 1.75 p/m)
  • Lees meer
 

Algemeen

De Maan gaat samen met Saturnus. Meestal drukt dat de stemming enigszins, maar vandaag hebben wij hier geen last van. We kunnen juist van beiden de krachten bundelen en ernstig en serieus met ons plan aan de slag gaan. Samen vormen zij een mooie waterdriehoek naar Cheiron en Jupiter. Mochten we een secuur klusje te doen hebben, dan is deze dag daar uitermate geschikt voor. Het is ook een gunstige dag voor bepaalde onderzoeken. Er kan nu iets positiefs aan het licht komen. De planeet van communicatie Mercurius staat hierbij heel ongunstig naar Mars en Jupiter. Hierdoor kunnen wij geheimen nu beter voor ons houden of niet door vertellen. Ook nemen sommigen het niet zo nauw met de waarheid. Een roddel kan ons ter ore komen. Geloof niets, zolang wij ons niet in de zaak verdiept hebben. ©astromedium annette kok

Ram

Je wilt iets tot de bodem uitgezocht hebben. Je houdt niet van geheimzinnig gedoe en jij wilt je medemens met open vizier benaderen. Zo wil je ook dat men dat terug doet. Merk je dat dat niet het geval is, dan kun je best scherp uit de hoek komen.

Stier

Je kunt nu even een serieus gesprek hebben met je partner of met iemand waar je nauw mee betrokken bent, zoals een compagnon of een trouwe vriend. Je hebt nagedacht en er vallen jou wat zaken op. Dit wil jij uit de wereld hebben.

Tweelingen

Je kunt je fysiek even wat minder voelen, maar gaandeweg knap je toch weer op. Je beseft, dat je over je grenzen gaat en dat je een gezondere levenshouding moet aannemen. Je zoekt naar de balans inspanning en ontspanning.

Kreeft

Verantwoordelijkheden houden jou eerst bezig. Je zou je frustratie hierover willen uiten, maar jouw omgeving lijkt hier geen oren naar te hebben. Het is goed om even een uitlaatklep te zoeken, zoals een hobby of even lekker stappen met vrienden.

Leeuw

Er wachten jou thuis nog heel wat klussen, terwijl je eigenlijk liever even lui op de bank hangt. Dit kun jij je niet permitteren en je gaat ijverig aan de slag. Later, wanneer de klus geklaard is, ben je wel heel trots op jezelf.

Maagd

Je kunt eerst wat in een geïrriteerde bui zijn en het liefst ventileer jij wat jou dwars zit. Dat maakt de situatie er niet beter op. Even eruit is een betere remedie, want dan heb je afleiding. De boel opruimen en schoonmaken kan ook helpen.

Weegschaal

Je wilt ergens in investeren, maar je vraagt je af of dat nu wel verstandig is. Je wilt je gedachten hier nog eens over laten gaan, want bepaalde tegoeden lijken helemaal vast te zitten. Hierdoor kun jij je wat gefrustreerd voelen. Je kunt slechts kleine aankopen doen.

Schorpioen

Je denkt serieus na over jouw houding naar de buitenwereld toe. Word jij wel serieus genomen en wordt jij wel voldoende gerespecteerd. Je wilt kleine veranderingen in jouw optreden doen, opdat alles nog effectiever voor jou uitpakt.

Boogschutter

Je hebt behoefte aan rust en wilt ook met rust gelaten worden. De afgelopen periode was druk voor je en nu wil je even tijd en aandacht aan jezelf besteden. Je neemt je voor om plannen te maken voor de toekomst en dat wil je eens rustig overdenken.

Steenbok

Vrienden of kennissen kunnen jou vandaag volledig in beslag nemen. Ook kan het zijn, dat collega’s jou nodig hebben. Best leuk al die aandacht, maar eigenlijk had je andere plannen. Je lijkt er niet onderuit te kunnen komen. Ga met de stroom mee.

Waterman

Je denkt eens diep na over jouw toekomst. Je bent behoorlijk ambitieus, maar het resultaat lijkt achterwege te blijven. Je boekt slechts kleine succesjes. Je wilt je eens in een nieuwe methode verdiepen om meer geluk aan te trekken.

Vissen

Je hebt behoefte aan stilte. Even niemand om je heen. Het liefst ga je de natuur in of verdiep jij je in een mooi boek. Je wilt even helemaal in jouw eigen wereld vertoeven om op te kunnen laden. Er kunnen nog wel wat klusjes op je liggen te wachten.

0909 8020 80 cpm

Aanwezig

Spiritueel keurmerk sinds 1980
Eerste indruk
9,1
Service
9,4
Prijs / kwaliteit
7,8

Meer dan 33 jaar ervaring in het vak is je garantie voor de beste kwaliteit.


 Beltegoed bestellen en bellen!

- 0909 nummers geblokkeerd?
- bellen vanuit het buitenland?
- koop hier je beltegoed: bestellen en bellen!

Klik hier om beltegoed te bestellen en te bellen


Welkom, 

Op deze website staat een overzicht van de spirituele specialisten die voor jou geselecteerd zijn. Allen helderziend, mediamiek of esoterisch getalenteerd. Ze maken gebruik van verschillende orakels zoals Tarot-, Lenormand- of Engelenkaarten. Sommigen hebben kennis van astrologie of leggen contact met gene zijde.

Rob van der Wilk's Paradidakt is een gevestigde naam in de spirituele en therapeutische wereld en bestaat al sinds 1980. Meer dan 33 jaar ervaring in het vak is de je garantie voor de beste kwaliteit.

Bij Rob van der Wilk's Helderziendelijn bel je helemaal anoniem. De gesprekken worden niet opgenomen.

Je hoeft niet meer op zoek naar integere Helderziende Mediums,  je kunt ze vinden op de Helderziende Lijn.

Voor een betrouwbaar antwoord op levensvragen, spiritueel advies of een luisterend oor, kun je bij deze spirituele specialisten terecht.
 

Kies voor Jezelf, kies voor de Helderziende Lijn!

xxx Jethro van der Wilk

Floormanager www.helderziendelijn.net

 Rob van der Wilk's
Helderziende Lijn
Direct contact met de betrouwbaarste Mediums!

NL:0909-8020
BE:0903-88082


Foto reading   

Nieuwe service van onze consulenten om uw consult meer mediamieke diepgang te geven. Mail voordat u uw telefonische consult  begint een foto door van u zelf of van degene waar uw vraag over gaat.   

Klik op de link 'fotoreading' die staat onder de foto van uw consulent en mail de foto gegarandeerd anoniem door.


 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,
kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,
Voorspellingen, Online kaartleggen, Betrouwbaar medium

 

 

 

 

 

 

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,
kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,
Voorspellingen, Online kaartleggen, Betrouwbaar medium

 

 

 

 

 

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,
kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,
Voorspellingen, Online kaartleggen, Betrouwbaar medium

 

result->text; ?>