Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,
kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,
Voorspellingen, Online kaartleggen, Betrouwbaar medium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Hoofdpagina

Rob van der Wilk in gesprek met NostradamusDe lezers van Rob van der Wilk’s Helderziende Lijn Magazine zal het niet ontgaan dat een aantal artikelen van Rob zelf over de grote voorspeller Nostradamus gaan.


Ik kan me voorstellen dat niet iedereen weet wat er aan de artikelen vooraf is gegaan;

 

 

1992, Rob van der Wilk was al een bekend paragnost en hypnotherapeut die onder andere samenwerkte met Leo de Ruiter, animator van het radioprogramma ‘Het Zwarte Gat’. Hij was de man die ervoor zorgde dat paragnosten als: Rob van der Wilk, Anton Pauwe, Jan C. van der Heide, Jaap van den Bold en Andre Grootte de kans kregen pioniers te worden in de Nederlandse spirituele geschiedenis. Leo was een scherpe, intelligente man met veel humor, en had altijd een stoute blik in zijn ogen; Rob en Leo waren vrienden. Leo verklaarde vaak in het openbaar dat hij ''geen vrienden had, behalve Rob van der Wilk'', en dat Rob en zijn gezin de enigen waren die voor hem langs kwamen op zijn grote boerderij; hieraan bewaar ik fijne herinneringen. In 1992 zou Rob een speciale seance houden, waarbij de ziel van de Grote Nostradamus de gelegenheid kreeg om door een medium, in trance gebracht door Rob, te spreken.

Zo werd het mogelijk voor Rob om Nostradamus te ‘interviewen’ 


'Vrienden': Rob van der Wilk en Leo de Ruiter
Foto: Marianne van der Wilk

Het medium waardoor Nostradamus sprak was Eduard Thoenes, een hoogbegaafde en excentrieke ingenieur die in Italie leefde. Eduard was magiër en verzamelde vooral antieke muziekinstrumenten in zijn woning op de top van een berg in Italie; daar noemde de plaatselijke bevolking hem: ‘Lo Stregone’ vertaald:  De Tovenaar...
Eduard was een wat gedrongen man met een hele karakteristieke mooie stem waarmee hij geaffecteerd sprak, een gestudeerd man die onder meer verantwoordelijk was voor het ontwerp van de ‘vangrails’ langs de snelwegen zoals wij die nu nog kennen in Europa. Eduard schaamde zich niet als hij vertelde dat Rob zijn 'enige vriend' was. 
Eduard’s innerlijke drang om de wereld te verkennen bracht hem naar de mijnen van Limburg, Duitsland, Canada, Griekenland en in de goudmijnen van Rodhesie. Hij trok dwars door Zuid-Afrika en kwam na jaren terug naar Nederland. Hij raakte betrokken bij internationaal research en werd voor de VN voor geologisch onderzoek uitgezonden naar de binnenlanden van donker Afrika waar hij onder de meest primitieve omstandigheden leefde en werkte. Als enige blanke leefde Eduard met de laatste natuurvolken en raakte vertrouwd met de Afrikanen, hun Religie, hun Voodoo, Priesters en Medicijnmannen. Door zijn vele omzwervingen en diepe interesse in de mysteriën van het leven kwam Eduard in Italië waar hij aan de Universiteit van Bologna medicijnen studeerde.

Ik was zelf acht jaar oud toen mijn vader Rob, Leo en Eduard naar de bovenste etage gingen van onze toenmalige woning om de seance te houden. Leo, bepakt met analoge opnameapparatuur, zou een audio opname maken van de seance zodat het uitgewerkt zou kunnen worden tot een artikel, en uitgezonden kon worden op de radio.
Je kunt je misschien voorstellen wat een indruk dat maakte op mij.

De spanning was duidelijk te voelen in huis, de sfeer was mystiek en magisch

Voor mij waren Rob, Leo en Eduard die dag geen normale mensen die hun werk deden, maar simpelweg drie grote tovenaars, tot leven gekomen magische figuren uit de mythische verhalen van Koning Arthur en Merlijn de Tovenaar (ik kende de legendes van Merlijn door de tekenfilm: 'Merlijn de Tovenaar' uit 1963 van Walt Disney); een hele logische realiteit voor een kind van 8 jaar.Leo de Ruiter en Eduard Thoenes zijn inmiddels allebei overleden

 

 

Het Begin


Vele persoonlijke trancemediamieke ontmoetingen tussen Rob en Nostradamus volgden, zoals die onder meer zijn beschreven in het Boek:  ‘Nostradamus de Waarheid’.

Ik ben blij en trots dat deze verhalen en artikelen in dit nieuwe millennium gepresenteerd worden in Rob van der Wilk’s Helderziende Lijn Magazine; op het wereld wijde web, en ik hoop dat de mensen die de verhalen en artikelen van Rob lezen in dit magazine ook iets voelen van de mystieke spanning die ik op die dag voelde.

 

 

Vangelis: 'Alexander' Titans
 

Ook al zie ik de wereld nu door de volwassen ogen van iemand van 27 jaar, toch zijn mijn vader, Leo en Eduard voor mij nog steeds dezelfde tovenaars, en blijven zij de grootste idolen uit mijn jeugd,
die mij telkens weer inspireren en meenemen naar een
magische wereld…
 
 

Jethro van der Wilk,   28 juli 2010

 

 


 

De Ontmoeting


(Zoals beschreven in het boek : ‘Nostradamus de Waarheid’,
-1999 - door Rob van der Wilk.)

 
1992

 

Ik zie een licht zo groots en wijds, zo allesomvattend en mysterieus dat ik er nauwelijks in kan kijken. Ik ben vertrouwd met het licht en de scherming van andere dimensies, met bestaansgebieden die een andere inerpretatie verlangen. Het licht waar ik in kijk is zo indringend dat het niet of ik mijn ogen openhoud of sluit. Het is zo overheersend dat ik meen mijn gezichtsvermogen te verliezen. Ik voel geen paniek, maar wel een zorgwekkend gevoel van alertheid. Concentratie, berheersing van mijn emotie, is op dit moment mijn leidsman. Misschien ben ik dit keer te ver gegaan in mijn visioenen. Al enige tijd bereid ik me spiritueel voor om in gesprek te treden met de machtige geest van Michel de Nostredame om zijn waarheid te vernemen. De dimensie waar zijn geest verblijft, is ver verwijderd van de mijne en moeilijk te traceren. De mogelijkheid dat mijn visioenen de grenzen van het universum overschrijden, is niet uitgesloten. Maar wat gebeurt er dan met mij? Zal  ik sterven als ik zijn rechtmatige rust verstoor?
De tekst op de grafsteen van de hemelse profeet dringt zich aan me op:
 

 

"…Hier rust het stoffelijk overschot van Michel de Nostredame, wiens pen van bijna goddelijke volmaaktheid door een ieder waardig werd gekeurd om aan de menschheid mededelingen te doen van de gebeurtenissen de toekomst over de gehele aarde overeenkomstig den invloed der sterren. Hij overleed te Salon de Craux in Provence in het jaar des heeren 1566 op den tweeden juli, oud tweeënzestig jaar, zes maanden, zeventien dagen. O nageslacht, raak niet aan zijn asch, en misgun hem deze rust niet!...’’

 

De dood is me niets waard, niemand wordt daar wijzer van; ik in ieder geval niet. Het spirituele bestaan is altijd en eeuwig. Maar wat heb je daar als mens aan. Het is een geruststellende gedachte dat de geest blijft voortbestaan na het fysieke sterven, maar ik leef hier en nu en dat is me op dit moment meer waard dan al het universele weten. Ik realiseer me dat Michel de Nostredame in zijn geschriften de volgende waarschuwing geeft:
 

 

“Zij die deze verzen lezen, moeten ze rijpelijk overwegen. Het profane en onwetende volk moet niet tot dit werk worden aangetrokken. En alle astrologen, stommelingen en barbaren moeten zich verre ervan houden.

Wie anders doet, die moet volgens de rite vervloekt worden…”
 

 

Misschien ben ik te ver gegaan in mijn spirituele zoektocht naar Michel de Nostredame en moet ik mijn interesse met de dood bekopen. Het allesomvattende licht brandt in elke cel van mijn lichaam, ik bevind me op de grens van het machtige hemelrijk van God. Kan ik dit visioen nog afremmen…? ‘’Nee’’ laat mijn geest mij weten, ‘’er is geen weg meer terug…’’ Onbevreesd treed ik het felle lichtschijnsel binnen en geef me met lichaam en geest aan de geesteswereld over. Zover als mijn geestesoog reikt, zie ik dat er aan weerszijden van een immens grote boulevard, met plaveisel dat van zuiver goud lijkt te zijn, een grote menigte gelijkend op mensen staat. De menigte is uitbundig en staat, loopt of wandelt met elkaar, er klinkt muziek en gezang – dit mag ik nooit vergeten. Achter de menigte bevinden zich zuilen in Grieks-Romeinse stijl. Ik zie galerijen, gebouwen en pleinen van een grootse architectuur. Het geheel straalt een schitterende gouden gloed uit.

De menigte wacht ergens op. Het is bijzonder dat er geen andere kleuren waarneembaar zijn dan het heldere witgouden schijnsel dat zich overal in weerspiegelt. De gewaden die door de menigte worden gedragen, vallen soepel op het gouden plaveisel. En hoewel ze met velen zijn, trapt niemand op andermans kleed. Niets drukt de massa tegen elkaar aan; het evenwicht is bereikt.

In de prachtige verte komt een stoet in beweging. Tot mijn verwondering komt er een reusachtige gouden schorpioen aan. Met zijn dreigende naar voren gekromde staart en dodelijk  giftige angel in de aanval. Er is een bijzonder geluid te horen dat boven de menigte uitklinkt. Het is bazuingeschal en ik zie dat het wordt veroorzaakt door drie krachtige, naast elkaar lopende olifanten. Hun indrukwekkende lichamen en machtige koppen met wapperende oren zijn trots omhoog gericht. De slurven waaruit het bazuingeschal voortkomt, maken een schitterende krul. De menigte is stil, voor even volgt er niets. Dan zie ik twee tijgers naast elkaar lopen, hun soepele lichamelijke bewegingen stralen een ongekende atletische kracht uit. Hun grote poten maken bij elke die zij op het gouden plaveisel zetten een zacht geluid. De sterke koppen zijn ver vooruit gestrekt en uit de openhangende kaken komt het geluid van de donder: een diep grollend en donderend geluid. Mijn bewondering kent geen grenzen meer.
 

De reusachtige gouden schorpioen komt mijn richting uit; Ik weet het, dit is  het moment van de Waarheid. De gouden schorpioen buigt zich over mij heen en zijn giftige angel hangt recht boven me; Leven of Sterven… Ben ik het waard de grootste voorspeller uit de geschiedenis van de mensheid te vragen om te herrijzen uit het dodenrijk…?
 
De schorpioen trekt zich rustig terug…

 

Er volgt een eenhoorn van omvangrijke grootte; een prachtig zilverwit paard met wapperende manen dat beteugeld een rijtuig voortrekt, een open koets met meerdere personen. Een persoon onderscheidt zich van de andere passagiers doordat hij een donkerrode hoed en mantel draagt. De eenhoorn houdt in en de koets stopt. Degene die zich van al het ander onderscheidt, kijkt me aan.

Ik kijk in de ogen van iemand die meer ziet en weet dan het algemeen waarneembare. Ik kijk in de ogen van de Ziener en voel herkenning en verwantschap. Ik glimlach naar hem en de ogen van de Ziener lachen mij toe.

Hij is het, ik heb hem gezocht en hem gevonden. Hij, de laatste goddelijke profeet die de mensheid met zijn voorspellingen heeft verbaasd. De ervaring is groots, het gevoel overweldigend, mijn zintuigen zijn verfijnd als zijden draden die door meerdere dimensies reizen…

 

''Michel de Nostredame…Bent u het…?''
 

 

“Lumiere…Lumiere!...’’

   
Het  Gesprek

(Zoals beschreven in het artikel : ‘Nostradamus spreekt uit het Hiernamaals’, -
 Januari -1993 - door Rob van der Wilk.)

Eduard ‘Lo Stregone’ is rustig en wacht op mijn woorden:
Open je Geest, je gevoel en je lichaam voor de spiritualiteit van Nostradamus. Open je…Open je. Michel…Michel de Nostradame, treedt in het lichaam van ‘Lo Stregone’, treedt in en door het lichaam heen. Nostradamus bent U daar? Bent U daar Meester? Bent u daar…? Antwoord mij.


Eduard Thoenes: ‘Lo Stregone’…
Foto: Rob van der Wilk


“Oui”


Meester Nostradamus. Ik heb uw spiritualiteit aangeroepen om met u te praten over het lot van de wereld.
Maar allereerst wil ik u danken, ik ben zeer vereerd met uw aanwezigheid.

Hoe is het in het Rijk der Hemelen waar u verblijft?

“Lumiere... Ik voel me in een tropische zee, een oneindige rust en ontspanning. In Licht en totale Helderheid.”

Tijdens uw leven heeft u het lot van de wereld voorzien. In uw tiendelig werk
‘De Centuries’ waarschuwt u voor de waarschijnlijkheid van een wereldcatastrofe.
Uw Werk, uw Centuries zijn tot de dag van vandaag wereldbekend geworden onder de naam: ‘De Profetieen van Nostradamus’.  Meester, ik heb een aantal vragen voor u, wilt u die beantwoorden of op zijn minst met mij bespreken?

“Vraag maar.”

Onze wereld wordt geteisterd door godsdienstoorlogen, natuurrampen zoals aardbevingen, overstromingen, orkanen, hongersnood en vreselijke ziekten. Kunt u mij zeggen of dit vreselijk tij te keren is?

“Nee. Het zal niet te keren zijn. Het gevaar moet nog komen. Leef in rust en vrede en bereidt je geen zorgen; Want wat komt is niet te keren.”

Wat moeten wij doen?

“De boodschap is al oud; leef naar je geweten. Die de boodschap niet begrepen heeft, zal het slachtoffer worden.

Wie heeft de boodschap niet begrepen?

“Het zullen weinigen zijn die de boodschap begrepen hebben en ernaar zullen leven. Zij die verdoemd zijn, zijn niet te redden.

Wilt u daarmee zeggen dat zij die leven naar eer en geweten  het noodlot overleven?

“De meesten zijn verdoemd. Weinigen leven naar eer en geweten. Slechts een minderheid in alle landen zal gespaard blijven. De welvaart delft zijn eigen graf.

Zij die zuiver zijn van hart blijven gespaard.”


Eduard Thoenes: ‘Lo Stregone’…
Foto: Rob van der Wilk

Aids: Het Medicijn draag je in Jezelf

Tijdens uw leven heeft u zich in het bijzonder ingezet voor ziekten, het bestrijden van de Pest; De Zwarte Dood. Als arts, als genezer, zo is ons bekend, was u een van de weinigen, zo niet de enige, die medicijnen prepareerde en die toediende aan de zieken, hun wonden en zweren schoonmaakte en daarmee veel mensen genezen hebt. Vandaag de dag, in onze tijd, is er een nieuwe ziekte over de mensheid gekomen. Een ziekte die u mogelijk in uw Kwatrijnen voorspeld heeft:“Een nieuwe pest zal over de wereld komen en vele slachtoffers maken. Zoveel, zo erg dat alle verschrikkingen daaromheen zullen verbleken.”

Deze ziekte in onze tijd heeft de naam: AIDS, de bloedpest. De Rode Dood. Nostradamus vergeef me dat ik het zeg maar denk nu goed na. Geef niet alleen een antwoord maar ook een geneesmiddel, een kuur, een remedie tegen deze dodelijke ziekte. Nostradamus, gebruik uw wijsheid…

“Ik heb in mijn land onschuldigen gered, er zullen nu maar weinig onschuldigen te redden zijn. Laat een medicijn daarom niet nodig zijn, want het medicijn draag  je in  jezelf.

Kunt u dat nader verklaren?

“Het medicijn is zuiverheid, de onschuldigen die zullen vallen zijn het slachtoffer van onzuiverheid. Toen ik op de aarde was heb ik alleen onschuldigen gezien, dat is het verschil tussen de tijden die waren en de tijden die komen.”

Waarom is er sprake van schuld? Wat hebben de mensen dan gedaan en wat kunnen zij doen om dat te veranderen? De gehele mensheid is bereid om tot inkeer te komen om het noodlot te keren. Er moet toch een weg zijn om te bewandelen..?

“Het Kwaad is al over de wereld uitgezaaid. De vruchten van het Kwaad zullen welig tieren. Men heeft steeds meer gevraagd om hulp en men heeft ook meer gekregen. Maar het heeft ook geen geluk en dankbaarheid gebracht. De waanzin heeft als een besmettelijke ziekte om zich heen geslagen. Waanzin in de mens heeft dit noodlot uitgezaaid.”

Onze geleerden, onze wetenschappers werkten dag en nacht aan een kuur, aan een geneesmiddel. Wanneer, welk jaar vinden zij dit geneesmiddel?

“Zij zoeken verkeerd. Zij zoeken daar waar de redding nooit vandaan kan komen. Zij die te redden zijn, zullen worden gered en ook de hunnen en hun nageslacht. De redding komt uit de geest en niet uit de farmacie.”Natuurrampen

Nostradamus, u spreekt in uw Centuries over natuurrampen die de wereld zullen treffen. Welke continenten worden het zwaarst getroffen?

“Natuurrampen zullen in hevigheid toenemen. Het Oosten, Amerika en delen van Afrika worden het zwaarst getroffen. Europa in veel mindere mate, verder zullen op grote schaal Azië, China, India en Australie gespaard worden.”

Nostradamus, vele continenten vallen uiteen. Mensen staan tegen elkaar op. Er is honger, verdriet en pijn. Afrika, Rusland, Oost-Europa, het Midden-Oosten, overal is honger, ellende en oorlog. De mensen vragen: ‘komt er nog een Derde Wereldoorlog,
wat moeten wij vrezen?

“Afrika is een poel des doods. Daar zijn maar weinigen die gered zullen worden. De bloedpest heerst in Afrika. Zij zullen uitzwermen, het noodlot met zich meedragen. Het gevaar is in het Oosten, daar ontstaan vijanden van onze landen en culturen. Het Westen heeft een overlevingskans, West-Europa zal zijn identiteit verliezen. Dit is geen Derde Wereldoorlog. Ik heb al gezegd, mijn kind: voor zij die zuiver zijn van Hart, blijft er hoop, ook voor hun kinderen en hun kinds kinderen. Er zal een nieuwe weg open zijn, ik zie vrede en geluk.”

 

Een Nieuwe Wereld

Nostradamus, is er hoop voor de mensheid?


“De wereld en de mensheid blijven voortbestaan. Er zal een nieuwe samenleving ontstaan, er zullen andere wetten zijn. Wij zullen de samenleving niet meer terug kennen. Het zal een maatschappij zijn op basis van geluk en zuiverheid. Een nieuwe basis die zal worden doorgegeven door hen die nu in staat zijn gebleken hun  geluk en zuiverheid te bewaren. Voordat deze tijd ingaat, zullen er lange tijden voorbij gaan die door de mensheid beleeft zullen worden als eeuwigheden waaraan geen eind lijkt te komen.”


“Wat men vreest is niet het einde, het is de diepste inzinking die de wereld ooit gekend heeft maar het einde is het echt niet. Daaruit groeit een nieuwe tijd, dat zal de tijd zijn van de  gelukkigen die eeuwen en eeuwen zal duren. Ik zie een beest gebogen staan, een tijger, het is een moordend beest. Hij probeert zijn klauwen uit te slaan. Door hen die voor hem staan, wordt hij niet gevreesd, zij kijken lachend toe. Het beest slaat machteloos zijn klauwen naar hem uit. De mensen staan daar lachend, pratend met elkaar. De mens kijkt onbezorgd. Het zijn geen gelovigen, men is daar gelukkig. Het zal onze wereld zijn, zij die leven in vrede met elkaar. De tijger is het kwaad dat voor ons was, hij verdwijnt achter de bergen. Water is over het land gegaan, de velden zien eruit alsof zij gewassen zijn. Er is ruimte die opnieuw gevuld kan worden. Dat zal weer de opdracht zijn: Eenvoud.”

Meester, toch treft de mensen een tragisch lot.

“Hoe kun jij spreken van een tragisch lot als allen die dat lot hebben ondergaan er niet meer zijn. Voor hen die overblijven is het lot niet tragisch. De zuiveren van geest zullen aanvaarden wat de toekomst brengen zal. Het zijn nu weinigen die willen luisteren en weinigen die er naar zullen leven. Maar, zij zullen zich niet bezorgd hoeven te maken over hun kinderen en hun geliefden, zij die niet zullen luisteren, zullen zich van hen afkeren en ook hun vrienden niet meer zijn.
Luister goed. De weg die de mensheid bewandelt is een doodlopend pad, het heeft in deze vorm geen toekomst. Zij die samen een andere weg gekozen hebben, kiezen het pad dat weinigen gaan. Dat pad leidt naar geluk en liefde. Het pad naar de Toekomst. De rest zal vergeten worden. Wat weten wij nog van het leed dat in de oude tijden over de aarde is geweest?We kennen de Farao’s. het Rijk van China, India, het Rijk van de Inca’s en wat daarachter heeft gelegen. Mijn vriend, heb je je ooit afgevraagd wat er in die duizenden jaren heeft plaatsgevonden? Ga terug naar de rampen die achter ons liggen, kijk dan met hoop en vertrouwen naar de Toekomst. Daar heb je geen verdriet van, dat is de Toekomst. Vrede voor je kinderen en je kinds kinderen. De rampen van nu zijn het raadsel van de Toekomst.  Zij die onze gemeenschap zullen doorgeven zullen niets meer weten van de tijden van nu en hun geluk zal niet overschaduwd worden.”


Ingezonden vragen aan Nostradamus

 “Krijgt Nederland met overstromingen te maken?

“Delen van Nederland zullen opnieuw in zee verdwijnen, maar jou zal het niet treffen. Want ik zie je kleinkinderen en achterkleinkinderen.”

 “Waar in de wereld is het in de toekomst het veiligst om te wonen?”

“Veiligheid ligt in je eigen hart. De veiligheid hangt niet af van de plek op aarde.
De veiligheid ligt in jezelf, waar je ook bent.”

“Wanneer krijgt de wereld te maken met buitenaardse volkeren?”

“Al eeuwenlang hebben buitenaardse volkeren contact met ons, maar wij hebben geen contact met hen. Het zal nog lang duren voordat de ogen van onze wereld open zullen gaan.”

 “Zal er in de toekomst nog een leider opstaan gelijk aan Napoleon of Hitler?”

“Zolang er mensen zijn, zullen er leiders zijn want ik zal nooit gelijk aan mijn broeder zijn. Altijd zullen wij onze meerdere moeten erkennen, maar een leider zoals Hitler of Napoleon zal er niet meer zijn.”

 “Komt er ooit totale wereldvrede?

“Het antwoord is heel eenvoudig: ja.”

 “Is het waar dat Amerika, Azië en Europa overstelpt zullen worden door allerlei rampen? Blijven Australië en Nieuw Zeeland gespaard?”

“Ja, Australië en Nieuw Zeeland blijven voor de ergste rampen gespaard, maar de rest van de wereld niet. 

 “Komt er een oorlog tussen de Islam en het Christendom?”

“Een afsplitsing van het Mohammedaans geloof zal tot fanatisme komen.”

Hebben onze geleerden de juiste interpretaties gegeven aan uw voorspellingen in de Centuries?

“Het is maar ten dele begrepen. Misschien is dat ook maar beter. Wat ik schreef is maar voor weinigen bestemd. Het is beter dat het niet door eenieder begrepen wordt.”


Zie de verbazingwekkende gelijkenis tussen de echte Nostradamus op een oud portret en Eduard Thoenes 'Lo Stregone' tijdens de seance. Dit werd pas tijdens het maken van dit artikel (dus in 2010) opgemerkt! De lichtval is identiek.
Foto: Rob van der Wilk

"Michel…Michel de Nostradame, treedt in het lichaam van ‘Lo Stregone’, treedt in en door het lichaam heen..." Bestaat er een kans dat de aardas uit balans raakt?

“De aardas raakt voortdurend uit balans omdat de aarde niet stabiel is. Dat begrijpt men niet. De aardas is continu in beweging. Het is een feit dat continenten uit elkaar gereten zullen worden. Zo is het geweest in de oudste tijden. Maar omdat ons leven maar een vonkje is in de eeuwigheid, is het aan het oog van de mens ontgaan.”

“Zal er op 11 augustus 1999 een grote zonsverduistering plaatsvinden?”

“Zonsverduisteringen komen en gaan. Door de eeuwen heen is men bevreesd geweest voor kometen en eclipsen. Maar, dat is onterecht. Er zijn geen nucleaire rampen in 1999. Men vergeet dat de wereld een schepping is van God en de kalender een schepping van de mens. Wij kunnen op basis van de jaartallen die we hebben gekozen in de tijden dat ik op aarde was, niet concluderen dat God op basis van die tijdsindeling rampen over de aarde zal uitstorten. De rampen die kwamen, zijn los van de kalendermaand die de mens in mijn jaren gekozen heeft."

“Zullen de mensen ooit op een andere planeet gaan leven?”

“Nee, de mens is aardgebonden en zal op beperkte schaal van zijn planeet los komen.  De mens zal zich niet blijvend vestigen op een andere planeet.”

 “Zal de mensheid ooit de capaciteit bezitten om interstellair te reizen?”

“Je moet de materie van de geest loskoppelen. De mens zal in staat zijn geestelijk, interstellair te reizen maar niet in de materie.”

 “Komt er een derde wereldoorlog?”

“Je hoeft niet bevreesd te zijn. De ziekten waar wij nu bevreesd voor zijn zullen uitsterven.”

 “Komt er ooit een geneesmiddel tegen AIDS?”

“Ja, lieve mensen, het geneesmiddel draagt iedereen in zichzelf mee. Iedereen heeft het in zich maar voor velen zal er geen hoop meer zijn. Lieve kinderen, je hebt het geneesmiddel al bij je. Zij die zoeken vinden het niet. Het geneesmiddel zal anders zijn dan de geneesmiddelen die wij kennen en men zal niet weten dat het al aanwezig is.”

 “Is het waar dat er grote aardbevingen in Californie zullen plaatsvinden?

“Aardbevingen in Californie zijn niet te voorkomen. Het wordt een ketting van aardbevingen. De een na de ander. Eerst matige sterke bevingen en dan desastreuze. Dan nog drie schokgolven met intervallen van maanden.”

 “Blijft het in de wereld zo slecht? En bestaat er een Hemel of een Hel?

“Er zal veel honger zijn, maar voor hen die overleven zal de wereld vol hoop en geluk zijn. Het beeld dat door de eeuwen is gegeven van Hemel en Hel, is een beeld van een onderwijzend karakter om de mensheid in banen te leiden. De realiteit ligt ver boven ieders verbeelding. De realiteit is de tijdloosheid van de menselijke ziel. Maar niet het beeld van Goed en Kwaad zoals de Kerk dat ons Westerlingen gaf. Wij verheffen onszelf in ons geestelijk leven tot vreugde of smart na het wereldse bestaan.”

 “Zal de herbebossing van tropische regenwouden de kans op natuurrampen kleiner maken?”

“Ik zie een beeld van een mens die mij sympathiek is, hij heeft geen voorstelling van wat de aarde in miljoenen jaren ondergaat. De wereld is steeds in beweging, waar nu de Sahara is, waren eens wouden. Waar nu wouden zijn, zal woestijn komen. Ontbossing leidt tot grote verschuivingen in het klimaat. Zoals de mensheid een donkere tijd tegemoet gaat, zo zal het ook het plantenrijk vergaan.”

“Zal het Racisme ooit ophouden?”

“Het Racisme heeft tienduizenden jaren in alle gruwelijkheid bestaan.
Het zal erger worden dan ooit; Het Racisme zal in de toekomst tegen het Westen zijn gericht.”

Nostradamus, ik heb een aantal overeenkomstige vragen van lezers. Er zijn zoveel mensen die met uw leer, uw spiritualiteit begaan zijn en uw gedachtegoed in hun dagelijks leven betrekken en er kracht uit putten. Naast onze geleerden en paranormale wetenschappers die uw werken bestuderen zijn er talloze groepen mensen die uit u kracht putten. Als zij mediteren bent u of iets van u dan bij hen aanwezig?

“Lieve mensen, een woord van sympathie, alle visioenen die ik heb vastgelegd heb ik niet gegeven om kracht uit te putten. Dat is niet het doel geweest.
Het geestelijk leven is niet lokaal beperkt.

Soms kan ik uit het Hiernamaals aan iemand verschijnen, maar soms ben ik spiritueel overal. De Geest is niet aan tijd of plaats gebonden.”Het laatste woord van Nostradamus

Nostradamus, heeft u nog een woord voor de mensheid, misschien een waarschuwing?

“Er waren al zo velen voor mij die de mensen gewaarschuwd hebben. Nooit wilde men luisteren. Ik heb je mijn visie gegeven. Wie dat weet te verwerken, heeft daaruit zijn waarschuwing meegekregen.”

 

“Ik heb al gezegd, mijn kind: voor zij die zuiver zijn van Hart, blijft er hoop, ook voor hun kinderen en hun kinds kinderen.

 


 

Er zal een nieuwe weg open zijn, ik zie Vrede en Geluk…”

 

Bedankt Meester Nostradamus.

 


Rob van der Wilk - 1992

 

www.robvanderwilk.nl
www.helderziendelijn.net

 

 

 


Copyright © Rob van der Wilk's Paradidakt

Het auteursrecht op de teksten en merknamen gebruikt in deze publicatie behoren toe aan: Rob van der Wilk's Paradidakt - En zijn auteursrechtelijk beschermd.

Uit deze publicatie mag niets vermenigvuldigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, opnamen, internet (World Wide Web), of op welke andere wijze ook, hetzij chemisch, electronisch, mechanisch of virtueel.


 

 

Klik hier om te reageren op dit artikel in Rob van der Wilk's gastenboek!
 

 

 

Algemeen

Ram

Stier

Tweelingen

Kreeft

Leeuw

Maagd

Weegschaal

Schorpioen

Boogschutter

Steenbok

Waterman

Vissen

0909 8020 80 cpm

Er is niemand online

Spiritueel keurmerk sinds 1980

Meer dan 33 jaar ervaring in het vak is je garantie voor de beste kwaliteit.


  Beltegoed bestellen en bellen!

- 0909 nummers geblokkeerd?
- bellen vanuit het buitenland?
- koop hier je beltegoed: bestellen en bellen!

Klik hier om beltegoed te bestellen en te bellen


Welkom, 

Op deze website staat een overzicht van de spirituele specialisten die voor jou geselecteerd zijn. Allen helderziend, mediamiek of esoterisch getalenteerd. Ze maken gebruik van verschillende orakels zoals Tarot-, Lenormand- of Engelenkaarten. Sommigen hebben kennis van astrologie of leggen contact met gene zijde.

Rob van der Wilk's Paradidakt is een gevestigde naam in de spirituele en therapeutische wereld en bestaat al sinds 1980. Meer dan 33 jaar ervaring in het vak is de je garantie voor de beste kwaliteit.

Bij Rob van der Wilk's Helderziendelijn bel je helemaal anoniem. De gesprekken worden niet opgenomen.

Je hoeft niet meer op zoek naar integere Helderziende Mediums,  je kunt ze vinden op de Helderziende Lijn.

Voor een betrouwbaar antwoord op levensvragen, spiritueel advies of een luisterend oor, kun je bij deze spirituele specialisten terecht.
 
 Rob van der Wilk's
Helderziende Lijn
Direct contact met de betrouwbaarste Mediums!

NL:0909-8020
BE:0904-88326


Foto reading   

Nieuwe service van onze consulenten om uw consult meer mediamieke diepgang te geven. Mail voordat u uw telefonische consult  begint een foto door van u zelf of van degene waar uw vraag over gaat.   

Klik op de link 'fotoreading' die staat onder de foto van uw consulent en mail de foto gegarandeerd anoniem door.


 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,

kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,

kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,

kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,