Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,
kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,
Voorspellingen, Online kaartleggen, Betrouwbaar medium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Hoofdpagina

Wat een Geluk

Column Marianne van der Wilk

Wat een geluk dat je er voor kunt kiezen om gelukkig te zijn. Ik geef toe, je moet er wel wat voor doen. In ieder geval mijn stukje lezen en een actieplan maken maar wat wil je, geluk is niet zomaar iets.  Je gelukkig voelen is een wijs besluit. En dat besluit kunnen we allemaal nemen.

…Vanaf nu ben ik simpelweg gelukkig met wie ik ben en wat ik kan en met alle rijkdommen die ik om mij heen heb verzameld….

 


De psychologische wetenschappelijk onderzoeken van de laatste jaren hebben duidelijk gemaakt dat onze hersenen kunnen veranderen: neuro plasticiteit noemen wat. Het maakbare brein. Rob vertelt het al jaren ‘Je bent wat je denkt’.  En dat is de perfecte samenvatting van ‘positieve psychologie’.

‘Als ik morgen gelukkig wil zijn dan ben ik morgen gelukkig...’
 

Waarom lijkt gelukkig zijn voor sommigen zo onbereikbaar? Wat maakt ons gelukkig als we heel eerlijk zijn? Hoe kun je gelukkig zijn in een wereld die zo onrustig is? Geloof me, zelfs midden in onrustige omstandigheden kun je er voor kiezen gelukkig te zijn.

Wat voor de een geluk is, is voor de ander helemaal niets waard. Gelukkig zijn is een heel persoonlijke ervaring. Je hebt aangeboren talent om je gelukkig te voelen, maar je genetische aanleg voor geluk is gelukkig niet alles bepalend. Als je gelukkiger wilt zijn dan je opa en oma zich ooit gevoeld hebben, dan kan dat.

Er zijn een aantal ogenschijnlijk simpele dingen die je iedere dag kunt doen om je gelukkiger te voelen. Zorg ervoor dat je voldoende slaapt, neem voldoende lichaamsbeweging, koester je intieme relaties, doe je best op je werk en doe ook je best om leuke activiteiten voor jezelf te ondernemen. Dit zijn allemaal heel logische basis leefregels die positief voor je werken en je geluksfactor vergroten.
Wat trouwens ook goed werkt is je gelukkig gedragen. Dit wil zoveel zeggen als; doe alsof je gelukkig bent. En je zult merken dat je je na een tijdje opeens gelukkig(er) voelt. Er is echt een direct verband tussen letterlijk een glimlach op je gezicht toveren en je daarna ook echt vrolijk voelen. Probeer maar eens niet vrolijk te kijken als je vrolijk bent. Wedden dat je je dan meteen een stuk minder vrolijk voelt? Omgekeerd werkt het ook: kijk vrolijk en na minuut of vijf voel je je echt een stuk vrolijker.

Vergeef anderen, dat zorgt ervoor dat jij je gelukkig voelt. Niets zo naar als iemand kwaad toewensen. Probeer zo vaak mogelijk iets of iemand te vergeven.

Mediteren helpt heel goed om je geluksfactor te vergroten. Mediteren, simpelweg tijd voor jezelf nemen. Je realiseren dat alles wat er werkelijk is het NU is. Gisteren is voorbij, morgen moet nog komen. Nu is nu en je ervan bewust zijn dat je er bent, dat je voelt, dat je zintuigen werken, dat je je goed voelt  kan al een grote boost zijn voor jouw geluksfactor.
 

Wat een geluk - Rudi Carrell

 

Voel je de factor al stijgen of wil je nog meer te weten komen?

Als je leven eigenlijk behoorlijk ingewikkeld is, je getergd wordt door allerlei zorgen of ziekte dan nog is het heel goed mogelijk om met simpele dingen geluk te ervaren! Mentale balans ontwikkelt een stabiel gevoel van geluk dat je trouw terzijde staat. Wees je  ervan bewust dat we niet zo heel goed zijn in weten wat ons gelukkig maakt. Soms jagen we zaken na als een huis met een groot zwembad om als we dat eenmaal bereikt hebben tot de conclusie te moeten komen dat het grote huis ons eenzaam maakt of dat we te uitgeput zijn om van onze weelde te genieten. We zijn gewoon niet zo goed in weten wat ons gelukkig maakt. Onderzoek onder loterijwinnaars heeft al lang duidelijk gemaakt dat het grote geld na een maand of zes niet zo heel veel extra geluk oplevert. Alles went. Ook veel geld.  Het hebben van meer geld zorgt niet voor een even grote stijging van de geluksfactor.
 

Rob van der Wilk's Helderziende Lijn - Direct contact met de Zuiverste Mediums!

Bel: NL: 0909-8050  BE: 0903-40138
 

Martin Seligman, de ontdekker van de positieve psychologie heeft een model ontwikkelt om je geluksfactor te begrijpen:

Wees hebberig in je zoektocht naar je goed voelen, je geluksfactor altijd proberen te vergroten is een goede basis. Zorg voor een aantal basis gedragingen die je geluksfactor vergroten zoals eerlijkheid, aardigheid, vergevingsgezindheid, liefhebben en leren. Heel belangrijk volgens Seligman is je kracht en kennis in te zetten voor meer dan alleen je eigen welbevinden. Het ontstijgen aan jouw eigen geluksgevoel en zelfopoffering zorgen ervoor dat jouw eigen geluksgevoel groter wordt. Met andere woorden: wie goed doet, goed ontmoet. Wees zorgzaam voor anderen en vermijd te veel egocentrisme. En ervaar dat jij je daar gelukkiger door gaat voelen. Het is natuurlijk zeker niet de bedoeling dat je al doende jezelf vergeet. Het gaat allemaal om een juiste balans.


Dan kan ik je nu met een gerust hart een gelukkig 2012 toewensen…


Marianne

 


Copyright © Rob van der Wilk's Paradidakt

Het auteursrecht op de teksten en merknamen gebruikt in deze publicatie behoren toe aan: Rob van der Wilk's Paradidakt - En zijn auteursrechtelijk beschermd.

Uit deze publicatie mag niets vermenigvuldigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, opnamen, internet (World Wide Web), of op welke andere wijze ook, hetzij chemisch, electronisch, mechanisch of virtueel.


 

Marianne
Aanwezig

Consulent Paradidakt

'Marianne van der WIlk: Een Top Medium!'
Ik ben Helderziend Kaartlegster en Astrologe. Ik voorspel je toekomst. Vragen over je liefdes- leven, studie, carriere of gezin wil ik graag beantwoorden. Karma en Levensloop staan vaak centraal in mijn consulten. Ik kijk graag samen met jou waar jij je op dit moment op je levenspad bevindt en welke kant je uit kunt gaan in de toekomst! Ik ben psychologisch geschoold.  Ik heb ruime spirituele en therapeutische ervaring opgebouwd door de jarenlange samenwerking met mijn echtgenoot Rob van der Wilk. 

0909-8020 boxnummer 01 (€ 0.90 p/m)
0904-88326 boxnummer 01 (€ 1.75 p/m)
 • Lees meer
Anja
Aanwezig

Consulent Paradidakt

'Anja: Helder Medium'
Anja kan al je vragen beantwoorden over relaties, werk, familie of gezin, geen vraag is Anja te veel. Anja kan je helpen met haar helderziende vermogens en levenservaring. Dit medium heeft voor jou altijd een luisterend oor en heeft begrip voor al je vragen. Zij zal je verder op weg helpen op je levenspad! Je kunt Anja ook bellen voor een energetische healing tijdens jullie gesprek. Anja is een betrouwbaar medium bij wie je met een gerust hart te rade kunt gaan, aan deze helderziende kun jij je diepste geheimen vertellen en je belangrijkste vragen stellen. Anja staat vanuit liefde voor je klaar.

0909-8020 boxnummer 06 (€ 0.90 p/m)
0904-88326 boxnummer 06 (€ 1.75 p/m)
 • Lees meer
Tineke
Aanwezig

Consulent Paradidakt

'Tineke: Zuivere en spontane Top  Helderziende'
Tineke is een spontaan medium die al je vragen over liefde, werk, zaken, relaties en familie kan beantwoorden. Tineke is boeddhist en heeft veel kennis uit het Verre Oosten waarmee ze je zal helpen en ondersteunen. Tineke geeft ook energetische healingsessies tijdens jullie gesprek. Tineke voelt waar je pijn hebt en kan het daarna wegnemen door magnetisme. Zij is iemand die naar je luistert en je advies kan geven met behulp van haar pendel. Bel Tineke ook voor spirituele hulp bij het begeleiden van overledenen naar het licht. Je geheimen zijn veilig bij haar, Tineke is een oprechte helderziende die er voor je is als je haar nodig hebt...

0909-8020 boxnummer 13 (€ 0.90 p/m)
0904-88326 boxnummer 13 (€ 1.75 p/m)
 • Lees meer
Annie
Aanwezig

Consulent Paradidakt

'Annie: Ervaren Helderziende'
Annie is een spiritueel en ervaren medium dat altijd een antwoord heeft op je levensvragen. Tijdens jullie gesprek helpt zij je bij het maken van de juiste keuzes die je verder op weg zullen helpen op je levenspad. Annie zal je duidelijke inzichten en helderheid brengen in jullie gesprek met behulp van haar Tarot kaarten, Annie is een ervare kaartlegster. Je kunt aan Annie al je vragen stellen over liefde, relaties, gezin, familie, werk en financiën. Je zult merken dat Annie vanuit haar stem al rust uitstraalt. Annie heeft altijd een luisterend oor en staat vanuit pure liefde voor je klaar.

0909-8020 boxnummer 15 (€ 0.90 p/m)
0904-88326 boxnummer 15 (€ 1.75 p/m)
 • Lees meer
Anurag
Aanwezig

Consulent Paradidakt

'Anurag: Heldervoelend, tarotlegging, numerologie
Als je vastzit, ergens mee worstelt en meer inzicht wilt krijgen in wat er in je speelt, begeleid ik je daar graag in. We brengen samen een proces op gang waardoor je tot meer duidelijkheid, meer inzicht en een stuk heling kunt komen. Omdat je in dat proces zelf meewerkt, worden inzichten echt van jou en is er meer kans dat het iets blijvends is. Indien je wilt geef ik je tijdens het consult een healing om je wat meer in balans te brengen. Hoewel ik niet geloof dat er maar één mogelijke en vaststaande toekomst is, kan ik je via een tarot-legging en/of energie-lezing wel aanreiken wat de meest waarschijnlijk uitkomst is op je vragen en waar waarschijnlijke oorzaken in het verleden zijn ontstaan. Je krijgt vanuit de legging meteen een beeld van wat nodig is om verder te kunnen.
 

0909-8020 boxnummer 18 (€ 0.90 p/m)
0904-88326 boxnummer 18 (€ 1.75 p/m)
 • Lees meer
Sissi
Aanwezig

Consulent Paradidakt

'Sissi: Een lieve Helderziende met karmatisch inzicht'
Ik ben Helderziend Medium. Ik voorspel je toekomst met behulp van mijn Lenormand Kaarten. Je kunt mij al je vragen stellen over liefde, zaken, levensloop, relaties en familie. Samen met jou ga ik kijken wat je Karma is en hoe jij het beste je Levenspad kunt gaan bewandelen in je toekomst... Ik ben vaak online op Rob van der Wilk's Helderziende Lijn...

0909-8020 boxnummer 19 (€ 0.90 p/m)
0904-88326 boxnummer 19 (€ 1.75 p/m)
 • Lees meer
Teruya
Aanwezig

Consulent Paradidakt

'Teruya: Een Boeddhistisch medium'
Heb je vragen over liefde, relatie, familie, gezin of zaken, dan kan Teruya je nieuwe inzichten geven.Teruya is een speciaal medium. Zij is Boeddistisch en kan met jou al de geheimen van het Verre Oosten delen. Teruya is de beste keus voor jou als je zoekt naar spirituele begeleiding en energetische healing. Tijdens het gesprek zal Teruya je een Oosterse energie behandeling geven waardoor je nieuwe krachten op doet en sterker en moediger je eigen verlichte pad verder zult bewandelen. Teruya zal haar pendel gebruiken bij het beantwoorden van je levensvragen. Kom tot rust en weer in je kracht door de wijze raad van Teruya.

0909-8020 boxnummer 30 (€ 0.90 p/m)
0904-88326 boxnummer 30 (€ 1.75 p/m)
 • Lees meer
 • Lees meer
Lennie
Aanwezig

Consulent Paradidakt

'Lennie: Heldervoelend medium'
Lennie is helderziend, helderwetend en heldervoelend medium, legt 30 soorten kaarten, waaronder Astrologiekaarten, Russische kaarten, Lenormandkaarten en werkt met runenstenen en het Siberisch stenenorakel. Zij leest foto's, kan contact maken met overledenen, geeft droomuitleg en is bekend met de alternatieve geneeskunde, waarmee zij al vele jaren werkt.

0909-8020 boxnummer 39 (€ 0.90 p/m)
0904-88326 boxnummer 39 (€ 1.75 p/m)
 • Lees meer
Sequoia
In gesprek

Consulent Paradidakt

'Sequoia: Een echte Original!'
Ik ben medium, shamaan en Indiaans astrologe.
Ik leg contact met overledenen en help met traumaverwerking(volwassenen en kinderen). Ook leg ik de Tarotkaarten om in je toekomst te kijken en kan ik adviseren op het gebied van kruiden. Je kunt mij ook bellen voor opsporingszaken. Ik spreek ook Engels en Duits.

Reacties
-''Ik belde op met een dilemma en ik hing op met vertrouwen.''

0909-8020 boxnummer 04 (€ 0.90 p/m)
0904-88326 boxnummer 04 (€ 1.75 p/m)
 • Lees meer
Poema Navajo
In gesprek

Consulent Paradidakt

'Poema Navajo: Een ervaren Top Consulente!'
Ik ben helderziend medium, en Indiaans astrologe.
Je kunt mij al je vragen stellen, geen vraag is mij te veel.
Ik leg de Tarot om in je toekomst te kijken en leg contact met overledenen dierbaren. Ik kan je helpen met het verwerken van je verleden. Je kunt mij ook bellen voor opsporingszaken. Ik kan je adviseren op het gebied van kruiden en shamanisme. Ik ben vaak online en heb altijd een luisterend oor.

0909-8020 boxnummer 20 (€ 0.90 p/m)
0904-88326 boxnummer 20 (€ 1.75 p/m)
 • Lees meer
 

Algemeen

De Maan gaat samen met Saturnus. Meestal drukt dat de stemming enigszins, maar vandaag hebben wij hier geen last van. We kunnen juist van beiden de krachten bundelen en ernstig en serieus met ons plan aan de slag gaan. Samen vormen zij een mooie waterdriehoek naar Cheiron en Jupiter. Mochten we een secuur klusje te doen hebben, dan is deze dag daar uitermate geschikt voor. Het is ook een gunstige dag voor bepaalde onderzoeken. Er kan nu iets positiefs aan het licht komen. De planeet van communicatie Mercurius staat hierbij heel ongunstig naar Mars en Jupiter. Hierdoor kunnen wij geheimen nu beter voor ons houden of niet door vertellen. Ook nemen sommigen het niet zo nauw met de waarheid. Een roddel kan ons ter ore komen. Geloof niets, zolang wij ons niet in de zaak verdiept hebben. ©astromedium annette kok

Ram

Je wilt iets tot de bodem uitgezocht hebben. Je houdt niet van geheimzinnig gedoe en jij wilt je medemens met open vizier benaderen. Zo wil je ook dat men dat terug doet. Merk je dat dat niet het geval is, dan kun je best scherp uit de hoek komen.

Stier

Je kunt nu even een serieus gesprek hebben met je partner of met iemand waar je nauw mee betrokken bent, zoals een compagnon of een trouwe vriend. Je hebt nagedacht en er vallen jou wat zaken op. Dit wil jij uit de wereld hebben.

Tweelingen

Je kunt je fysiek even wat minder voelen, maar gaandeweg knap je toch weer op. Je beseft, dat je over je grenzen gaat en dat je een gezondere levenshouding moet aannemen. Je zoekt naar de balans inspanning en ontspanning.

Kreeft

Verantwoordelijkheden houden jou eerst bezig. Je zou je frustratie hierover willen uiten, maar jouw omgeving lijkt hier geen oren naar te hebben. Het is goed om even een uitlaatklep te zoeken, zoals een hobby of even lekker stappen met vrienden.

Leeuw

Er wachten jou thuis nog heel wat klussen, terwijl je eigenlijk liever even lui op de bank hangt. Dit kun jij je niet permitteren en je gaat ijverig aan de slag. Later, wanneer de klus geklaard is, ben je wel heel trots op jezelf.

Maagd

Je kunt eerst wat in een geïrriteerde bui zijn en het liefst ventileer jij wat jou dwars zit. Dat maakt de situatie er niet beter op. Even eruit is een betere remedie, want dan heb je afleiding. De boel opruimen en schoonmaken kan ook helpen.

Weegschaal

Je wilt ergens in investeren, maar je vraagt je af of dat nu wel verstandig is. Je wilt je gedachten hier nog eens over laten gaan, want bepaalde tegoeden lijken helemaal vast te zitten. Hierdoor kun jij je wat gefrustreerd voelen. Je kunt slechts kleine aankopen doen.

Schorpioen

Je denkt serieus na over jouw houding naar de buitenwereld toe. Word jij wel serieus genomen en wordt jij wel voldoende gerespecteerd. Je wilt kleine veranderingen in jouw optreden doen, opdat alles nog effectiever voor jou uitpakt.

Boogschutter

Je hebt behoefte aan rust en wilt ook met rust gelaten worden. De afgelopen periode was druk voor je en nu wil je even tijd en aandacht aan jezelf besteden. Je neemt je voor om plannen te maken voor de toekomst en dat wil je eens rustig overdenken.

Steenbok

Vrienden of kennissen kunnen jou vandaag volledig in beslag nemen. Ook kan het zijn, dat collega’s jou nodig hebben. Best leuk al die aandacht, maar eigenlijk had je andere plannen. Je lijkt er niet onderuit te kunnen komen. Ga met de stroom mee.

Waterman

Je denkt eens diep na over jouw toekomst. Je bent behoorlijk ambitieus, maar het resultaat lijkt achterwege te blijven. Je boekt slechts kleine succesjes. Je wilt je eens in een nieuwe methode verdiepen om meer geluk aan te trekken.

Vissen

Je hebt behoefte aan stilte. Even niemand om je heen. Het liefst ga je de natuur in of verdiep jij je in een mooi boek. Je wilt even helemaal in jouw eigen wereld vertoeven om op te kunnen laden. Er kunnen nog wel wat klusjes op je liggen te wachten.

0909 8020 80 cpm

In gesprek

Spiritueel keurmerk sinds 1980
Eerste indruk
9,1
Service
9,4
Prijs / kwaliteit
7,8

Meer dan 33 jaar ervaring in het vak is je garantie voor de beste kwaliteit.


 Beltegoed bestellen en bellen!

- 0909 nummers geblokkeerd?
- bellen vanuit het buitenland?
- koop hier je beltegoed: bestellen en bellen!

Klik hier om beltegoed te bestellen en te bellen


Welkom, 

Op deze website staat een overzicht van de spirituele specialisten die voor jou geselecteerd zijn. Allen helderziend, mediamiek of esoterisch getalenteerd. Ze maken gebruik van verschillende orakels zoals Tarot-, Lenormand- of Engelenkaarten. Sommigen hebben kennis van astrologie of leggen contact met gene zijde.

Rob van der Wilk's Paradidakt is een gevestigde naam in de spirituele en therapeutische wereld en bestaat al sinds 1980. Meer dan 33 jaar ervaring in het vak is de je garantie voor de beste kwaliteit.

Bij Rob van der Wilk's Helderziendelijn bel je helemaal anoniem. De gesprekken worden niet opgenomen.

Je hoeft niet meer op zoek naar integere Helderziende Mediums,  je kunt ze vinden op de Helderziende Lijn.

Voor een betrouwbaar antwoord op levensvragen, spiritueel advies of een luisterend oor, kun je bij deze spirituele specialisten terecht.
 

Kies voor Jezelf, kies voor de Helderziende Lijn!

xxx Jethro van der Wilk

Floormanager www.helderziendelijn.net

 Rob van der Wilk's
Helderziende Lijn
Direct contact met de betrouwbaarste Mediums!

NL:0909-8020
BE:0903-88082


Foto reading   

Nieuwe service van onze consulenten om uw consult meer mediamieke diepgang te geven. Mail voordat u uw telefonische consult  begint een foto door van u zelf of van degene waar uw vraag over gaat.   

Klik op de link 'fotoreading' die staat onder de foto van uw consulent en mail de foto gegarandeerd anoniem door.


 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,
kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,
Voorspellingen, Online kaartleggen, Betrouwbaar medium

 

 

 

 

 

 

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,
kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,
Voorspellingen, Online kaartleggen, Betrouwbaar medium

 

 

 

 

 

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,
kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,
Voorspellingen, Online kaartleggen, Betrouwbaar medium

 

result->text; ?>