Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,
kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,
Voorspellingen, Online kaartleggen, Betrouwbaar medium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Hoofdpagina

Wat een Geluk

Column Marianne van der Wilk

Wat een geluk dat je er voor kunt kiezen om gelukkig te zijn. Ik geef toe, je moet er wel wat voor doen. In ieder geval mijn stukje lezen en een actieplan maken maar wat wil je, geluk is niet zomaar iets.  Je gelukkig voelen is een wijs besluit. En dat besluit kunnen we allemaal nemen.

…Vanaf nu ben ik simpelweg gelukkig met wie ik ben en wat ik kan en met alle rijkdommen die ik om mij heen heb verzameld….

 


De psychologische wetenschappelijk onderzoeken van de laatste jaren hebben duidelijk gemaakt dat onze hersenen kunnen veranderen: neuro plasticiteit noemen wat. Het maakbare brein. Rob vertelt het al jaren ‘Je bent wat je denkt’.  En dat is de perfecte samenvatting van ‘positieve psychologie’.

‘Als ik morgen gelukkig wil zijn dan ben ik morgen gelukkig...’
 

Waarom lijkt gelukkig zijn voor sommigen zo onbereikbaar? Wat maakt ons gelukkig als we heel eerlijk zijn? Hoe kun je gelukkig zijn in een wereld die zo onrustig is? Geloof me, zelfs midden in onrustige omstandigheden kun je er voor kiezen gelukkig te zijn.

Wat voor de een geluk is, is voor de ander helemaal niets waard. Gelukkig zijn is een heel persoonlijke ervaring. Je hebt aangeboren talent om je gelukkig te voelen, maar je genetische aanleg voor geluk is gelukkig niet alles bepalend. Als je gelukkiger wilt zijn dan je opa en oma zich ooit gevoeld hebben, dan kan dat.

Er zijn een aantal ogenschijnlijk simpele dingen die je iedere dag kunt doen om je gelukkiger te voelen. Zorg ervoor dat je voldoende slaapt, neem voldoende lichaamsbeweging, koester je intieme relaties, doe je best op je werk en doe ook je best om leuke activiteiten voor jezelf te ondernemen. Dit zijn allemaal heel logische basis leefregels die positief voor je werken en je geluksfactor vergroten.
Wat trouwens ook goed werkt is je gelukkig gedragen. Dit wil zoveel zeggen als; doe alsof je gelukkig bent. En je zult merken dat je je na een tijdje opeens gelukkig(er) voelt. Er is echt een direct verband tussen letterlijk een glimlach op je gezicht toveren en je daarna ook echt vrolijk voelen. Probeer maar eens niet vrolijk te kijken als je vrolijk bent. Wedden dat je je dan meteen een stuk minder vrolijk voelt? Omgekeerd werkt het ook: kijk vrolijk en na minuut of vijf voel je je echt een stuk vrolijker.

Vergeef anderen, dat zorgt ervoor dat jij je gelukkig voelt. Niets zo naar als iemand kwaad toewensen. Probeer zo vaak mogelijk iets of iemand te vergeven.

Mediteren helpt heel goed om je geluksfactor te vergroten. Mediteren, simpelweg tijd voor jezelf nemen. Je realiseren dat alles wat er werkelijk is het NU is. Gisteren is voorbij, morgen moet nog komen. Nu is nu en je ervan bewust zijn dat je er bent, dat je voelt, dat je zintuigen werken, dat je je goed voelt  kan al een grote boost zijn voor jouw geluksfactor.
 

Wat een geluk - Rudi Carrell

 

Voel je de factor al stijgen of wil je nog meer te weten komen?

Als je leven eigenlijk behoorlijk ingewikkeld is, je getergd wordt door allerlei zorgen of ziekte dan nog is het heel goed mogelijk om met simpele dingen geluk te ervaren! Mentale balans ontwikkelt een stabiel gevoel van geluk dat je trouw terzijde staat. Wees je  ervan bewust dat we niet zo heel goed zijn in weten wat ons gelukkig maakt. Soms jagen we zaken na als een huis met een groot zwembad om als we dat eenmaal bereikt hebben tot de conclusie te moeten komen dat het grote huis ons eenzaam maakt of dat we te uitgeput zijn om van onze weelde te genieten. We zijn gewoon niet zo goed in weten wat ons gelukkig maakt. Onderzoek onder loterijwinnaars heeft al lang duidelijk gemaakt dat het grote geld na een maand of zes niet zo heel veel extra geluk oplevert. Alles went. Ook veel geld.  Het hebben van meer geld zorgt niet voor een even grote stijging van de geluksfactor.
 

Rob van der Wilk's Helderziende Lijn - Direct contact met de Zuiverste Mediums!

Bel: NL: 0909-8050  BE: 0903-40138
 

Martin Seligman, de ontdekker van de positieve psychologie heeft een model ontwikkelt om je geluksfactor te begrijpen:

Wees hebberig in je zoektocht naar je goed voelen, je geluksfactor altijd proberen te vergroten is een goede basis. Zorg voor een aantal basis gedragingen die je geluksfactor vergroten zoals eerlijkheid, aardigheid, vergevingsgezindheid, liefhebben en leren. Heel belangrijk volgens Seligman is je kracht en kennis in te zetten voor meer dan alleen je eigen welbevinden. Het ontstijgen aan jouw eigen geluksgevoel en zelfopoffering zorgen ervoor dat jouw eigen geluksgevoel groter wordt. Met andere woorden: wie goed doet, goed ontmoet. Wees zorgzaam voor anderen en vermijd te veel egocentrisme. En ervaar dat jij je daar gelukkiger door gaat voelen. Het is natuurlijk zeker niet de bedoeling dat je al doende jezelf vergeet. Het gaat allemaal om een juiste balans.


Dan kan ik je nu met een gerust hart een gelukkig 2012 toewensen…


Marianne

 


Copyright © Rob van der Wilk's Paradidakt

Het auteursrecht op de teksten en merknamen gebruikt in deze publicatie behoren toe aan: Rob van der Wilk's Paradidakt - En zijn auteursrechtelijk beschermd.

Uit deze publicatie mag niets vermenigvuldigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, opnamen, internet (World Wide Web), of op welke andere wijze ook, hetzij chemisch, electronisch, mechanisch of virtueel.


 

Pieter
Aanwezig

Consulent Paradidakt

Pieter: reader en healer
Doormiddel van reading en healing, het lezen van je energie en het herstellen van deze energie, zal ik je gaan helpen. Daardoor krijg je meer lucht, meer ruimte voor jezelf en veel meer plezier. Ik maak in mijn consulten gebruik van een speciale kleuren techniek die ik zelf ontwikkeld heb. Vanuit deze kleuren ga jij jezelf helpen en vanuit deze kleuren krijg je antwoorden op diepe levensvragen, je komt in contact met je eigen helende kleuren. Je kunt mij bellen voor vragen over elk onderwerp.

0909-8020 boxnummer 31 (€ 0.90 p/m)
0904-88326 boxnummer 31 (€ 1.75 p/m)
  • Lees meer
 

Algemeen

Mars heeft in haar Retrogradeperiode weer hetzelfde punt bereikt [13 uur 36 GMT op 13 graden 33 seconden libra] als op 5 januari jl. Zaken, die toen actueel waren spelen nu weer op. Dit geldt in ons persoonlijke leven als voor wereldse zaken. Alleen heeft Pluto ook niet stil gestaan, waardoor het exacte vierkant toentertijd op 31 december 2013 viel. Alle issues die speelden rond 31 december tot 5 januari gaan weer opspelen, met dit verschil; dat we er nu een oplossing voor mogen bedenken. Dit geldt zeer zeker voor de politiek. Omdat Mars nog steeds in het diplomatieke teken weegschaal staat en hierbij Retrograde loopt, kunnen we blijven onderhandelen. We blijven “on speaking terms”. ©astromedium annette kok

Ram

Je denkt aan veranderingen op het werk of de thuissituatie. Je kunt nu ook een doorbraak ervaren op woongebied. Frustraties omtrent onroerend goed hebben invloed op jou en kunnen jou in je beslissingen beinvloeden.

Stier

Woorden kunnen jou vandaag betoveren maar ze kunnen jou ook verzwakken. Jouw omgeving kan jou iets meedelen wat nu als een bom inslaat, maar ook jouw zelftwijfel kan jou op het verkeerde been zetten.

Tweelingen

Financieel kan er een beslissing vallen die allesomvattend is. Hier loop je al een tijdje tegenaan en vandaag lijkt er een doorbraak te komen. Het is belangrijk om deskundig advies in te winnen, want dat kan jou veel verder helpen.

Kreeft

Je kunt een beetje in een identiteitscrisis verkeren ook omdat anderen jou enorm confronteren, waardoor jij uit balans raakt. Toch is het belangrijk om jezelf te toetsen zodat jij niet weer jezelf kwijt raakt of overheerst raakt.

Leeuw

Een beslissing op je werk heeft verstrekkende gevolgen en het is tijd om knopen door te hakken. Dit zijn goede ontwikkelingen die jou veel verder kunnen brengen, maar pas wel op voor overhaaste beslissingen.

Maagd

Misschien kan het belangrijk zijn om met bepaalde mensen uit jouw omgeving te breken of op zijn minst een vervelend iemand uit jouw kringen terecht te wijzen. Dit kan ook op een collega slaan, of een buurman of een familielid.

Weegschaal

Een doorbraak op je werk neemt nu een grote vlucht. Toch kan hier wel wat commotie omheen spelen. Dit hoort bij het pakketje en zijn wat opstartproblemen. Je hebt veel plezier in je carriere, maar je wilt ook wat afstand nemen om te relaxen.

Schorpioen

Je wilt je wat meer terugtrekken in jezelf en dit heeft een functie voor jou, want je hebt grootse plannen en daar wil jij je even voor afzonderen zodat jij een planning kunt maken. Het is belangrijk om binnenkort actie te gaan ondernemen.

Boogschutter

Je twijfelt vandaag heel erg of je wel op de juiste manier bezig bent en je kunt een samenwerking nu heel moeizaam voelen gaan. Aan de andere kant besef jij ook dat jij je niet erg goed in je vel voelt steken.

Steenbok

Jouw partner eist nu even alle aandacht van jou, maar vandaag kan ook een meerdere of een autoriteit jou terzijde roepen. Men heeft een verwachtingspatroon van jou en daar moet wel aan voldaan worden.

Waterman

Je kunt je vandaag wat beperkt voelen in jouw kansen of mogelijkheden, omdat verantwoordelijkheden aan je trekken. Het gemis aan bondgenoten brengt jou in een wat eenzame positie. Toch onderzoek jij nieuwe mogelijkheden en die liggen er goed bij.

Vissen

Je huis heeft een upgrading nodig om jouw plannen beter uit te kunnen voeren. Je wilt hard werken want je hebt grootse plannen en daar hoort een praktische omgeving bij. Het zal wel even zijn tijd nodig hebben, maar met kleine stapjes kom je er ook.

0909 8020 80 cpm

Aanwezig

Spiritueel keurmerk sinds 1980
Eerste indruk
9,1
Service
9,4
Prijs / kwaliteit
7,8

Meer dan 33 jaar ervaring in het vak is je garantie voor de beste kwaliteit.


 Beltegoed bestellen en bellen!

- 0909 nummers geblokkeerd?
- bellen vanuit het buitenland?
- koop hier je beltegoed: bestellen en bellen!

Klik hier om beltegoed te bestellen en te bellen


Welkom, 

Op deze website staat een overzicht van de spirituele specialisten die voor jou geselecteerd zijn. Allen helderziend, mediamiek of esoterisch getalenteerd. Ze maken gebruik van verschillende orakels zoals Tarot-, Lenormand- of Engelenkaarten. Sommigen hebben kennis van astrologie of leggen contact met gene zijde.

Rob van der Wilk's Paradidakt is een gevestigde naam in de spirituele en therapeutische wereld en bestaat al sinds 1980. Meer dan 33 jaar ervaring in het vak is de je garantie voor de beste kwaliteit.

Bij Rob van der Wilk's Helderziendelijn bel je helemaal anoniem. De gesprekken worden niet opgenomen.

Je hoeft niet meer op zoek naar integere Helderziende Mediums,  je kunt ze vinden op de Helderziende Lijn.

Voor een betrouwbaar antwoord op levensvragen, spiritueel advies of een luisterend oor, kun je bij deze spirituele specialisten terecht.
 

Kies voor Jezelf, kies voor de Helderziende Lijn!

xxx Jethro van der Wilk

Floormanager www.helderziendelijn.net

 Rob van der Wilk's
Helderziende Lijn
Direct contact met de betrouwbaarste Mediums!

NL:0909-8020
BE:0903-88082


Foto reading   

Nieuwe service van onze consulenten om uw consult meer mediamieke diepgang te geven. Mail voordat u uw telefonische consult  begint een foto door van u zelf of van degene waar uw vraag over gaat.   

Klik op de link 'fotoreading' die staat onder de foto van uw consulent en mail de foto gegarandeerd anoniem door.


 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,
kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,
Voorspellingen, Online kaartleggen, Betrouwbaar medium

 

 

 

 

 

 

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,
kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,
Voorspellingen, Online kaartleggen, Betrouwbaar medium

 

 

 

 

 

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,
kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,
Voorspellingen, Online kaartleggen, Betrouwbaar medium

 

result->text; ?>