Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,
kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,
Voorspellingen, Online kaartleggen, Betrouwbaar medium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Hoofdpagina

Wat een Geluk

Column Marianne van der Wilk

Wat een geluk dat je er voor kunt kiezen om gelukkig te zijn. Ik geef toe, je moet er wel wat voor doen. In ieder geval mijn stukje lezen en een actieplan maken maar wat wil je, geluk is niet zomaar iets.  Je gelukkig voelen is een wijs besluit. En dat besluit kunnen we allemaal nemen.

…Vanaf nu ben ik simpelweg gelukkig met wie ik ben en wat ik kan en met alle rijkdommen die ik om mij heen heb verzameld….

 


De psychologische wetenschappelijk onderzoeken van de laatste jaren hebben duidelijk gemaakt dat onze hersenen kunnen veranderen: neuro plasticiteit noemen wat. Het maakbare brein. Rob vertelt het al jaren ‘Je bent wat je denkt’.  En dat is de perfecte samenvatting van ‘positieve psychologie’.

‘Als ik morgen gelukkig wil zijn dan ben ik morgen gelukkig...’
 

Waarom lijkt gelukkig zijn voor sommigen zo onbereikbaar? Wat maakt ons gelukkig als we heel eerlijk zijn? Hoe kun je gelukkig zijn in een wereld die zo onrustig is? Geloof me, zelfs midden in onrustige omstandigheden kun je er voor kiezen gelukkig te zijn.

Wat voor de een geluk is, is voor de ander helemaal niets waard. Gelukkig zijn is een heel persoonlijke ervaring. Je hebt aangeboren talent om je gelukkig te voelen, maar je genetische aanleg voor geluk is gelukkig niet alles bepalend. Als je gelukkiger wilt zijn dan je opa en oma zich ooit gevoeld hebben, dan kan dat.

Er zijn een aantal ogenschijnlijk simpele dingen die je iedere dag kunt doen om je gelukkiger te voelen. Zorg ervoor dat je voldoende slaapt, neem voldoende lichaamsbeweging, koester je intieme relaties, doe je best op je werk en doe ook je best om leuke activiteiten voor jezelf te ondernemen. Dit zijn allemaal heel logische basis leefregels die positief voor je werken en je geluksfactor vergroten.
Wat trouwens ook goed werkt is je gelukkig gedragen. Dit wil zoveel zeggen als; doe alsof je gelukkig bent. En je zult merken dat je je na een tijdje opeens gelukkig(er) voelt. Er is echt een direct verband tussen letterlijk een glimlach op je gezicht toveren en je daarna ook echt vrolijk voelen. Probeer maar eens niet vrolijk te kijken als je vrolijk bent. Wedden dat je je dan meteen een stuk minder vrolijk voelt? Omgekeerd werkt het ook: kijk vrolijk en na minuut of vijf voel je je echt een stuk vrolijker.

Vergeef anderen, dat zorgt ervoor dat jij je gelukkig voelt. Niets zo naar als iemand kwaad toewensen. Probeer zo vaak mogelijk iets of iemand te vergeven.

Mediteren helpt heel goed om je geluksfactor te vergroten. Mediteren, simpelweg tijd voor jezelf nemen. Je realiseren dat alles wat er werkelijk is het NU is. Gisteren is voorbij, morgen moet nog komen. Nu is nu en je ervan bewust zijn dat je er bent, dat je voelt, dat je zintuigen werken, dat je je goed voelt  kan al een grote boost zijn voor jouw geluksfactor.
 

Wat een geluk - Rudi Carrell

 

Voel je de factor al stijgen of wil je nog meer te weten komen?

Als je leven eigenlijk behoorlijk ingewikkeld is, je getergd wordt door allerlei zorgen of ziekte dan nog is het heel goed mogelijk om met simpele dingen geluk te ervaren! Mentale balans ontwikkelt een stabiel gevoel van geluk dat je trouw terzijde staat. Wees je  ervan bewust dat we niet zo heel goed zijn in weten wat ons gelukkig maakt. Soms jagen we zaken na als een huis met een groot zwembad om als we dat eenmaal bereikt hebben tot de conclusie te moeten komen dat het grote huis ons eenzaam maakt of dat we te uitgeput zijn om van onze weelde te genieten. We zijn gewoon niet zo goed in weten wat ons gelukkig maakt. Onderzoek onder loterijwinnaars heeft al lang duidelijk gemaakt dat het grote geld na een maand of zes niet zo heel veel extra geluk oplevert. Alles went. Ook veel geld.  Het hebben van meer geld zorgt niet voor een even grote stijging van de geluksfactor.
 

Rob van der Wilk's Helderziende Lijn - Direct contact met de Zuiverste Mediums!

Bel: NL: 0909-8050  BE: 0903-40138
 

Martin Seligman, de ontdekker van de positieve psychologie heeft een model ontwikkelt om je geluksfactor te begrijpen:

Wees hebberig in je zoektocht naar je goed voelen, je geluksfactor altijd proberen te vergroten is een goede basis. Zorg voor een aantal basis gedragingen die je geluksfactor vergroten zoals eerlijkheid, aardigheid, vergevingsgezindheid, liefhebben en leren. Heel belangrijk volgens Seligman is je kracht en kennis in te zetten voor meer dan alleen je eigen welbevinden. Het ontstijgen aan jouw eigen geluksgevoel en zelfopoffering zorgen ervoor dat jouw eigen geluksgevoel groter wordt. Met andere woorden: wie goed doet, goed ontmoet. Wees zorgzaam voor anderen en vermijd te veel egocentrisme. En ervaar dat jij je daar gelukkiger door gaat voelen. Het is natuurlijk zeker niet de bedoeling dat je al doende jezelf vergeet. Het gaat allemaal om een juiste balans.


Dan kan ik je nu met een gerust hart een gelukkig 2012 toewensen…


Marianne

 


Copyright © Rob van der Wilk's Paradidakt

Het auteursrecht op de teksten en merknamen gebruikt in deze publicatie behoren toe aan: Rob van der Wilk's Paradidakt - En zijn auteursrechtelijk beschermd.

Uit deze publicatie mag niets vermenigvuldigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, opnamen, internet (World Wide Web), of op welke andere wijze ook, hetzij chemisch, electronisch, mechanisch of virtueel.


 

 

Algemeen

Ram

Stier

Tweelingen

Kreeft

Leeuw

Maagd

Weegschaal

Schorpioen

Boogschutter

Steenbok

Waterman

Vissen

0909 8020 80 cpm

Er is niemand online

Spiritueel keurmerk sinds 1980

Meer dan 33 jaar ervaring in het vak is je garantie voor de beste kwaliteit.


  Beltegoed bestellen en bellen!

- 0909 nummers geblokkeerd?
- bellen vanuit het buitenland?
- koop hier je beltegoed: bestellen en bellen!

Klik hier om beltegoed te bestellen en te bellen


Welkom, 

Op deze website staat een overzicht van de spirituele specialisten die voor jou geselecteerd zijn. Allen helderziend, mediamiek of esoterisch getalenteerd. Ze maken gebruik van verschillende orakels zoals Tarot-, Lenormand- of Engelenkaarten. Sommigen hebben kennis van astrologie of leggen contact met gene zijde.

Rob van der Wilk's Paradidakt is een gevestigde naam in de spirituele en therapeutische wereld en bestaat al sinds 1980. Meer dan 33 jaar ervaring in het vak is de je garantie voor de beste kwaliteit.

Bij Rob van der Wilk's Helderziendelijn bel je helemaal anoniem. De gesprekken worden niet opgenomen.

Je hoeft niet meer op zoek naar integere Helderziende Mediums,  je kunt ze vinden op de Helderziende Lijn.

Voor een betrouwbaar antwoord op levensvragen, spiritueel advies of een luisterend oor, kun je bij deze spirituele specialisten terecht.
 
 Rob van der Wilk's
Helderziende Lijn
Direct contact met de betrouwbaarste Mediums!

NL:0909-8020
BE:0904-88326


Foto reading   

Nieuwe service van onze consulenten om uw consult meer mediamieke diepgang te geven. Mail voordat u uw telefonische consult  begint een foto door van u zelf of van degene waar uw vraag over gaat.   

Klik op de link 'fotoreading' die staat onder de foto van uw consulent en mail de foto gegarandeerd anoniem door.


 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,

kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,

kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,

 

 

Medium, Helderziende, Paralijn, Paragnost, Medium angel, Helderzienden online, astrolijn, Tarot,

kaartleggen, Spirituele bellijn, Paranormaal, Helderziendheid, Waarzegster, Toekomstvoorspellen,