Direct bellen? NL: 09098020 (€ 0,90 p.m.)

Jaarvoorspelling 2018

Ook deze keer weer een jaarvoorspelling. Ik heb de kaarten gelegd per sterrenbeeld voor het gehele jaar. Kijk hieronder bij jouw sterrenbeeld en lees wat je te wachten staat!

RAM
Beste Ram, de kaarten die hier liggen voor jouw 2018 geven me in eerste instantie een hele zakelijke indruk. Dat wil zeggen het lijkt er op dat je in het nieuwe jaar beslissingen zult gaan nemen die van invloed zijn op je werk, je thuissituatie en je financiën. Voor avontuur lijkt er echter ook ruimte te zijn in 2018. Laten we beginnen bij het eerste kwartaal. Met pentakels twee op je laten de kaarten zien dat je het nieuwe jaar optimistisch zult beginnen en je er niet voor weg deinst nieuwe uitdagingen aan te nemen ook al betekend dit dat je soms wat veel te doen krijgt. Zo ligt er wat drukte bij je,maar wel op zo’n manier dat je hier een slag uit kunt slaan. Met pentakels koningin en de pentakels koning naast elkaar lijken de kaarten te willen suggereren dat je toch wel echt blijvende afspraken kunt maken en ideeën kunt gaan planten waar je lang mee verder kan. Naast je ligt eerst nog een kaart die laat zien dat je wel eerst te maken zult krijgen met uitstel. Misschien kun je zelf een beslissing niet zo makkelijk nemen of dien je genoodzaakt ergens op te wachten. Het lijkt voort te komen uit 2017 waar de Kluizenaar ligt. Deze kaart van contemplatie en ook wel een wat eenzame kaart laten zien dat je verwachtingen voor 2018 misschien wat laag zijn, of zoals jij zult denken; realistisch. Toch zul je merken dat jij je snel wat speelser op zult stellen. Zo laten de kaarten zien dat je, ondanks een serieus maar wel winstgevend begin van het nieuwe jaar meer een avontuurdrang zult krijgen. De staven ridder kondigt reizen aan en samen met de schildknaap van staven laten de kaarten zien dat je in het tweede kwartaal wat opbloeit en het derde kwartaal aan het avonturieren slaat. Zo zul je merken dat dankzij je wat rustige begin, je juist in 2018 een goede basis hebt om je vrijer te voelen. De eindkaart voor jouw 2018 is weer wat koeler. Hier ligt de zwaarden koningin. Deze staat voor zelfstandigheid en duidelijkheid. Jouw jaar lijkt daarmee een soort curve, een cadans te hebben als het ware. Zorg er voor dat je een goede basis legt in het 1e kwartaal en je zult je gesetteld voelen tegen het einde van 2018.

STIER
Beste Stier, je hebt interessante kaarten liggen voor het jaar 2018. Het ziet er naar uit dat jij een jaar tegemoet gaat waarin je veel kunt bereiken maar waarin je tegelijkertijd een beetje moet uitkijken op welke manier je dit precies doet en of je niet per ongeluk iemand kwetst of jaloers maakt. In het verleden, voor het jaar 2017, ligt de Wereld. Een fijne en vrije kaart die plezier laat zien. Zo kan het voor jou zijn dat je terugkijkt naar een fijn jaar en daardoor al het jaar 2018 zeer positief ingaat. Desalniettemin begin je het jaar met wat zware kaarten om je heen. Het kan zijn dat je in het eerste kwartaal iets achter moet laten of het gevoel hebt ergens afscheid van te moeten nemen. Hoe dan ook is het iets wat een verplichting met zich meedraagt. Omdat er daarentegen weer zeer positieve kaarten op je liggen, namelijk de feestelijke bekers koning en de Magiër, lijkt het er op dat jij deze misschien wat lastige zaken goed afhandelt en er voor zorgt dat iedereen, inclusief jij zelf met een goed gevoel het eerste kwartaal ingaat. Wel hinten de kaarten dat je moet letten op integriteit; omdat je zekerheid uitstraalt kun je wegkomen met dingen waar je normaal gesproken misschien even over na zou denken. Verder in het jaar ligt eerst wat overzicht en ontspanning. Het is welhaast alsof je in het tweede kwartaal een beetje een pauze kunt nemen zodat je kunt afwachten wat er gebeuren gaat. Omdat het Oordeel hierna volgt zul je merken dat je tegen het einde van het jaar weer juist helemaal betrokken raakt ergens bij. Gezien de kaarten ben ik geneigd te zeggen dat dit kan slaan op je persoonlijke relaties, liefdesleven etc. Omdat de Duivel ook ligt in de toekomst lijkt het er op alsof sommige dingen een beetje terug kunnen komen op je pad. Ik bedoel hiermee de eerdere waarschuwing betreffende integriteit omdat het Oordeel laat zien dat de dingen die je in 2018 onderneemt uiteindelijk serieuzer uit kunnen pakken dan dat ze bijvoorbeeld in 2017 deden. Dit is aan de ene kant goed en fijn, maar het is aan jou om het met een korreltje zout te nemen en te zien wat voor jou belangrijk is en waar je beter geen aandacht aan kunt schenken.

TWEELINGEN
Beste Tweelingen, het jaar 2018 brengt voor jou veel spiritualiteit met zich mee. Ik zie dat je het lef hebt om nieuwe ideeën je eigen te maken en er voor kunt zorgen dat jij meer harmonie in je leven krijgt. De Dwaas ligt in het verleden voor het jaar 2017. Deze kaart laat vrijheid en onverantwoordelijkheid zien. Dit kan betekenen dat je in 2017 een nieuw pad in bent geslagen en hier tevreden naar terug kunt kijken. Ik denk dat het laat zien dat je vertrouwen hebt in je toekomt en er niets achter je ligt dat je dit jaar tegen zult houden. In het heden ligt dan ook de staven koning; een impulsieve en vurige kaart. Het benadrukt jouw nieuwsgierigheid en laat zien dat je het jaar 2018 ingaat met een tevredenheid. Om je heen ligt ook wat strijdlust; misschien wordt je in het 1e kwartaal wat uitgedaagd en het kan zijn dat je hier toch even over na moet denken hoe je hier mee om wilt gaan. Hier komt jouw spiritualiteit, jouw intuïtie van pas. De Hogepriesteres naast je laat zien dat je in 2018 goed gebruik kunt maken van je invoelingsvermogen en je intuïtie. De kaarten laten zien dat je, ondanks je goede intenties, te maken kunt krijgen met wantrouwen. Misschien kom je een ander iets te zorgeloos over en jij zult dit snel op kunnen merken. De tip die de kaarten geven is dan ook dat jij je ingevingen moet volgen en hier misschien wat meer naar dient te leren luisteren. In de toekomst ligt eerst bekers negen samen met bekers ridder. Deze staan voor tevredenheid, charme en ook weer het lef om naar buiten te treden en te laten zien aan de wereld waar je voor staat. Het lijkt er op dat je in het 3e kwartaal je spirituele kant weer eventjes wilt laten zitten en je meer wilt richten op wat je hebt en vooral ook wat je hier allemaal aan hebt. De eindkaart is zwaarden twee en laat zien dat je het jaar wat filosofisch kunt eindigen. Een wat serieuzere gedachtegang die misschien een resultaat is van het ontwikkelen van spiritualiteit. De kaarten laten zien dat je dan weer op dient te passen niet te serieus te worden. Spiritueel zijn betekend niet dat jij jezelf dient weg te schrijven.

KREEFT
Beste Kreeft, ik zie dat 2018 voor jou een jaar wordt om meer in je zogeheten ‘comfort zone’ te geraken. In het verleden, 2017, ligt de kaart de Geliefden. Deze kaart kan een aantal dingen betekenen en kan bijvoorbeeld staan voor een liefdesrelatie of een belangrijke keus. Hoe dan ook lijkt het zo dat jij 2017 eindigde met de intentie ergens helemaal voor te gaan en daarbij ook je gevoel te volgen. Dit kan dus ook een baan zijn, maar de Geliefden tonen aan dat je met je hart hebt gekozen. Zo zul je het jaar 2018 dus met een overtuiging ingaan. De bekers koningin die op je ligt benadrukt opnieuw dat je handelt naar je gevoel en bezig bent je hart te volgen; een goed begin voor zelfontwikkeling en een hint naar hoe jij je comfort zone wilt gaan vinden; door te luisteren naar je gevoel. De Toren laat echter drukte zien die je zult moeten doorstaan. Er ligt veel activiteit ook om je heen en alles lijkt wat meer met bezit en geld te maken te hebben dan jij in eerste instantie nodig vindt. Misschien krijg je een baan aangeboden of een optie aangeboden waar jij voor kunt kiezen maar waar je misschien weer niet zoveel bij voelt. Je goed blijven voelen kan in de drukte aan het begin van het jaar een uitdaging zijn voor je en het is belangrijk dat jij je blijft beseffen dat de keuze die je maakte in het verleden niet ineens ongeldig wordt omdat je niet hetzelfde voelt als eerder. Het kan zijn dat je later in het jaar, rond 2e en 3e kwartaal het gevoel hebt iets kwijt te hebben geraakt. Hier kan je gevoel je ineens in de weg gaan zitten. Juist dan is het belangrijk te beseffen waar je voor hebt gekozen, voor wie je hebt gekozen en waarom je dit hebt gedaan. Met de Toren zou het best kunnen dat er iets gebeurt dat je juist ontwricht terwijl jij op zoek bent naar stabiliteit. Je dient op te passen dat een onterecht gevoel van teleurstelling je niet krachteloos maakt. De eindkaart belooft echter weer veel goeds. Hier ligt de bekers koning. Deze zouden we kunnen zien als een stabilisering die je zult ervaren tegen het einde van het jaar. Je zult dan het gevoel hebben dat alles weer goed is en zelfs beter is dan het was. Zo is mijn advies dat je trouw moet blijven aan waar je voor gekozen hebt zelfs als het halverwege het jaar even kan voelen alsof dit lastig is. De tarot laat zien dat je vertrouwen wordt beloond.

LEEUW
Beste Leeuw, als ik zo kijk naar de kaarten voor 2018 in jouw legging lijkt het er op dat je een wat chaotisch jaar zult krijgen maar hierdoor wel een vooruitgang zult ervaren. De kaart die in het verleden, in 2017 ligt, is de Zegewagen. Deze kaart laat zien dat jij het jaar 2017 afsluit met een knal en het gevoel hebt alles aan te kunnen wat 2018 je zult brengen. Dit is een goede instelling maar het heeft een wat negatieve uitpak. Zo laten de kaarten op je zien dat jij je huidige situatie niet wilt laten veranderen. Waarschijnlijk omdat jij je persoonlijk leven en je zakelijke bestaan goed op orde hebt, ben je huiverig voor veranderingen en werk je deze wat tegen. De kaarten laten echter zien dat je wat los dient te weken uit deze gedachte. Het Rad van Fortuin naast je laat zien dat je in het eerste kwartaal van 2018 te maken kunt krijgen met veranderingen die buiten jou om gaan. Dat wil zeggen dat er eerder in jouw omgeving iets verandert dan in jouw leven zelf, maar dat dit wel van invloed kan zijn op je doen en laten. De kaarten wijzer er op dat je hierdoor een promotie of een andere algehele verbetering kunt verwachten. Het advies is dat je voor dergelijke veranderingen wat meer open dient te staan omdat je er weinig aan kunt doen. De Toren die verder in de toekomst ligt voorspelt dat je in het 2e en 3e kwartaal van het jaar het gevoel kan krijgen dat het eventjes een beetje te snel en te veel zal veranderen; alsof je tegen een rivier op moet zwemmen. Toch laat deze kaart ook weer een bevrijding zien. De kaarten laten zien dat je in deze periode even vertrouwen dient te hebben, ook als je het idee hebt dat dingen even tegen zitten. Je zult dan merken dat je het jaar weer heel positief en tevreden afsluit en dat je dingen hebt bereikt die je in eerste instantie niet aan zag komen en die anders uitgepakt hebben dan jij had voorzien. Echt duidelijke plannen maken en uitvoeren lijkt in 2018 moeilijk, maar er is zeker ruimte voor groei en verbetering in 2018. De eindkaart is staven 4; een kaart die over het algemeen staat voor vrijheid, vakantie en vreugde. Zo zul je over een jaar weer zeer tevreden zijn met wat je allemaal hebt gepresteerd.

MAAGD
Beste Maagd, de kaarten die hier voor me liggen laten een spannend jaar zien waarin je overzicht zult krijgen en wat meer duidelijkheid over wat je precies wilt doen in jouw leven. De kaart in het verleden is bekers 7. Deze kaart laat zien dat je 2017 afsluit met gemixte gevoelens. Misschien is het voor je niet helemaal duidelijk wat je precies moet verwachten van 2018 en heb je het idee dat je niet weet wat je precies zult doen of wat verstandig is om te doen. De kaarten tonen dan ook dat je in het 1e kwartaal van 2018 geconfronteerd zult worden met een keuze. Deze wordt gerepresenteerd door de Geliefden in combinatie met pentakels schildknaap. Direct op je ligt een belangrijke maar vrij duidelijke en tastbare keuze. De Geliefden laten zien dat dit te maken heeft met je gevoel en je dient te kiezen wat je hart je ingeeft maar de kaarten om je heen laten weer wat anders zien. Zo ligt er ongeduld en twijfel en een kaart die hier weer een dubbele bodem aan geeft. Zo ligt de Duivel kaart ook in het 1e kwartaal van 2018. Deze kan staan voor verleiding, jaloezie maar ook voor humor en sarcasme; misschien voor een wat realistischere kijk op het leven? Het jaar zal dus best spannend beginnen. De kaarten zouden kunnen wijzen op een vurige romance bijvoorbeeld. Ik denk ook dat de tarot je duidelijk wilt maken dat je niet altijd alles zeker hoeft te weten en soms ook maar even moet kijken ‘waar het schip strand’ als het ware. Naar de toekomst toe, dat wil zeggen het 2e kwartaal van 2018, laten de kaarten weer juist meer rust zien. Het is een beetje alsof jij het jaar druk begint en rustig eindigt zonder hierbij het gevoel te hebben dat alles afkoelt. Zo ligt er voor het 3e kwartaal bijvoorbeeld de bekers aas die laat zien dat jij je emoties weer helemaal goed hebt en je dan ook fijn zult voelen. De eerder genoemde verwarring die je hebt is dan helemaal weg. De eindkaart is staven 3. Deze kaart is prettig en laat overzicht en duidelijkheid zien. Je eindigt het jaar met het gevoel iets bereikt te hebben waar je verder mee kunt, iets wat je meer richting; een duidelijker doel in je leven zult geven. Een goede legging dus voor jouw 2018!

WEEGSCHAAL
Beste Weegschaal, 2018 wordt voor jou een spannend jaar. In het verleden ligt een kaart die overwinning laat zien. Zo eindig jij 2017 met een goed gevoel iets binnen te hebben gehaald. Het is heel goed mogelijk dat je hierdoor ook aandacht hebt gekregen vanuit je omgeving waardoor jij je gewaardeerd en geliefd voelt. Met de Geliefden naast je wordt de nadruk ook gelegd op romantiek en samenzijn. Toch ligt er direct op je wat onzekerheid. Mocht je momenteel in en opbloeiende relatie zijn of hier naar op zoek zijn dan laten de kaarten zien dat je deze onzekerheid zult willen verbergen en je meer van je charmante kant wilt laten zien. Dit maakt je leven spannender zo lijkt het. Toch denk ik dat de kaarten laten zien dat jij hierdoor een beetje aan jezelf voorbij kunt gaan. In het eerste kwartaal van het jaar denk ik dat het geen slecht idee is om jezelf af en toe wat meer bloot te geven dan je gewend bent. Als iemand om je geeft dan zal deze dat ook heus van je begrijpen. Voor het tweede kwartaal ligt er de Gematigdheid. De engel op deze kaart benadrukt dat jij ook wat tijd voor jezelf moet gaan inplannen. Misschien kun je rond deze tijd een rustige vakantie inplannen? Je zult hier in ieder geval fijn kunnen uitrusten en dit waarschijnlijk ook wel zult kunnen gebruiken. Later in het jaar krijg je nog twee kaarten. Allereerst pentakels twee. Deze kaart laat zien dat je tegen het einde van het jaar weer energie vindt en het zelfs geen probleem vindt meerdere dingen tegelijk te doen. Misschien werk je wat meer en de kaart benadrukt ook dat entertainen je goed afgaat. Als eindkaart heb je de Duivel. Deze kaart boezemt mensen al snel angst is, maar dat is veelal onterecht. De positie waarop deze ligt laat zien dat jij wat meer voor jezelf mag kiezen en je er niet voor hoeft te schamen als je dit doet. Wees dan ook niet bang voor je imago, de Duivel kaart laat zien dat je met dingen weg kunt komen en dat het niet erg is als je soms wat meer aan jezelf denkt dan aan een ander.

SCHORPIOEN
Beste Schorpioen, ik zie een jaar voor je liggen waarin balans en energie belangrijk zijn. Vanuit 2017 komt er wat strijdlust met je mee. Het kan zijn dat je iets hebt willen bereiken, iemand hebt willen veroveren, en dat dit nog even doorspeelt in het eerste kwartaal van 2018. Zo ligt er in het begin van volgend jaar een interessante ontwikkeling. Het lijkt alsof je de kans krijgt nieuwe dingen te combineren met huidige dingen die je doet. Zo liggen er goede kansen voor werk en zaken; promotie en erkenning liggen in het begin van 2018. Wel wordt benadrukt dat je actief zult moeten blijven, niet stil kan blijven zitten en misschien het gevoel kan hebben dat je even moet doorgaan. Dat wil zeggen het lijkt er op dat je het jaar druk begint en nieuwe dingen oppakt en combineert met wat je al doet. In eerste instantie denk ik dat dit met werk te maken heeft, maar het kan ook in je persoonlijke leven meer tot zijn recht komen. Verder in de toekomst ligt weer een kaart die drukte laat zien. Het lijkt alsof jij je kalmte wat kwijt zal raken naarmate 2018 vordert. Misschien dat jij tegen de herfst of misschien wat eerder te maken zult krijgen met een tegenslag. Er ligt niets ernstigs hoor, maar de kaarten tonen simpelweg dat jij je gejaagd kunt voelen terwijl dit eerst helemaal niet zo was. Daarom denk ik dat je misschien eventjes wat figuurlijke tegenwind kunt voelen. Als eindkaart heb jij de gerechtigheid. Deze kaart staat voor eerlijkheid, inzet en voor de dingen zien zoals ze werkelijk zijn. Deze kaart eindigt jouw jaar wel op een serieuze toon dus ik denk dat de tarot wil zeggen dat jij ook je van je serieuze kant dient te laten zien. Dan zul je merken dat je wat kunt bereiken dit jaar.

BOOGSCHUTTER
Beste Boogschutter, de kaart waarmee jij 2018 ingaat is de Dwaas. Deze kaart staat voor avontuur en onbezonnenheid maar ook weer voor kinderachtigheid en onverantwoordelijk gedrag. In 2017 ligt een goede zakelijke kaart die laat zien dat je vorig jaar goed hebt kunnen verdienen of in ieder geval kansen hebt gekregen die je hebt aangepakt. De kaarten direct om je heen spreken elkaar een beetje tegen. Laten we beginnen met de positieve kaarten voor het eerste kwartaal. De Dwaas dus en naast je ook de Magiër. Een zeer sterke combinatie van kaarten die ook creativiteit en vrijheid laat zien; echte daadkracht. Toch liggen ook bekers 4 en 5 bij je. Het is een beetje alsof je enorm positief bent en plezier maakt terwijl je toch inziet dat het leven allemaal niet zo plezier is. Misschien ben jij op de werkvloer degene die met ideeën blijft komen terwijl de mensen om je heen al het idee hebben dat verbetering niet meer mogelijk is. Met Kracht in de toekomst toont de tarot dat je deze bewonderenswaardige inzet het jaar door zult kunnen zetten naar het tweede kwartaal. Het is een beetje alsof je extra energie hebt waar anderen niet zo goed bij kunnen of niet zo goed kunnen begrijpen. Dan ligt verder in de toekomst eerst de strenge Keizer opgevolgd door je eindkaart de Keizerin. Een goed teken voor jouw leven in het algemeen maar ook voor je liefdesleven. Het lijkt alsof het jaar 2018 even een wat serieuzere twist neemt, maar dat je dit ook al snel weet om te buigen op een speelse manier. Dat is vooral jouw kracht in 2018; jij kan speels blijven ondanks een (eventuele) tegenslag of wat gezeur uit je omgeving. Zorg er dan ook voor dat je de mensen om je heen een graantje mee laat pikken dit jaar!

STEENBOK
Beste Steenbok, de kaarten laten zien dat je strijdlustig en krachtig bent in 2018. Zo jij je plek niet al had veroverd; dan doe je dit zeker in het nieuwe jaar. Laten we beginnen in 2017 waar de kaart de Geliefden ligt. Deze kaart staat voor romantiek en voor het maken van een keuze vanuit het hart. Wat jij in 2017 hebt opgebouwd zal in 2018 doorgroeien. Is dit een relatie dan wordt deze serieuzer is dit een baan dan groei jij hierin. Dit zal echter niet zomaar gaan en het is echt iets waar jij achteraan zult gaan zitten. Het lijkt er ook echt op dat jij dit heel leuk zult gaan vinden. De kaarten tonen wel dat jij in het eerste kwartaal en richting het tweede kwartaal ook wat zult moeten delen van wat je allemaal binnenhaalt. Dat wil zeggen; misschien doet het je goed af en toe ook wat meer een weldadige instelling te helpen of iets met vrijwilliger werk te doen? Misschien kun je hier het beste zelf invulling aangeven, het lijkt in ieder geval zo te zijn dat er bij jou ook de behoefte kan zijn iets voor anderen te doen. Later in het jaar zul je wat rustiger worden en misschien het ook minder druk gaan krijgen. Er wordt eerst een kaart getoond die luxe en comfort laat zien voor het tweede kwartaal. Deze wordt echter opgevolgd door zwaarden acht. Deze kaart laat zien dat je dan misschien weer jezelf tegenwerkt door wat rustiger te worden. Hoe dan ook lijkt het zo dat je dan even het gevoel kan hebben vast te zitten en moeite hebt met het vinden van motivatie om je uit je huidige situatie te verwijderen. De eindkaart laat zien dat je strijdlijst tegen het einde van het jaar weer terugkeert en dat je het jaar weer krachtig en energiek afsluit. De eindkaart is namelijk staven 5, een kaart die sportieve strijd laat zien. Dus als je een druk jaar hebt, zul je waarschijnlijk te maken krijgen met een dipje wat later. Hier zul je jezelf weer uitvechten!

WATERMAN
Beste Waterman, 2018 is voor jou een jaar om te groeien en om te winnen. Dit zal uiteraard niet zomaar gebeuren, maar je hebt goede kaarten die laten zien dat jij de kracht hebt om dit te doen. In 2017 ligt staven 8, een kaart die laat zien dat veel dingen tegelijk gebeuren en die aantoont dat jij in 2018 hier nog eventjes wat dingen zal moeten afhandelen. Wat losse eindjes die je vast dient te knopen, mensen die nog niet tevreden zijn of taken die je nog moest afronden. De Zegewagen laat zien dat je in het 1e kwartaal van 2018 hier bijzonder goed in zult slagen. Dit is een erg goede kaart die laat zien dat jij goed over komt, charme hebt en dit kunt inzetten en gebruiken. Mijn advies is dan ook dat je er zeker gebruik van dient te maken. Toch ligt er ook wat onzekerheid in je legging en eigenlijk denk ik dat dit volledig overbodig is. Je hebt echt goede kaarten en als Waterman ben je van nature al iemand die charmant is; je hoeft je niet zorgen te maken over wat anderen van je denken want je komt erg goed op iedereen over. In het tweede kwartaal ligt zwaarden 6. Deze kaart laat een wat moeilijke reis zien. Misschien een verhuizing of een verandering waar je even geen zin in hebt, maar wel een kaart die laat zien dat deze reis eindigt en goed eindigt. Daarna voor het 4e kwartaal pentakels aas een zeer goede kaart voor zaken en een kans die je niet moet laten liggen. Mocht je tegen deze tijd bezig zijn te solliciteren of een aanbod krijgen, zorg er dan voor dat jij die aanpakt en houdt je ogen open. De eindkaart is Kracht. Zoals ik al eerder schreef heb je veel kracht en energie dit jaar; deze kaart benadrukt dit. Jij zult hier het gehele jaar gebruik van kunnen maken, soms kost dit je wat energie, maar over het algemeen heb je meer dan genoeg.

VISSEN
Beste Vissen, laten jouw nieuwe jaar beginnen te analyseren met de kaart die in 2017 ligt. Hier ligt bekers 8. Deze kaart staat voor het achterlaten van een situatie, iets waar jij je blij om maakte of op verheugde dien je nu even de rug toe te keren. Als Vissen volg jij je gevoel, dit hoeft niet persé te betekenen dat dit een fijn gevoel is of dat je je er fijn bij voelt; het is het instinctmatige handelen dat hoort bij jouw sterrenbeeld. In het heden ligt eerst een hele fijne kaart; de staven 4. Deze laat zien dat je in het 1e kwartaal van 2018 plezier zult vinden. Toch laat de Maan die dit bedekt zien dat er wat zorgen zijn die je zult voelen. De kaarten laten zien dat dit te maken heeft met conflict en twijfel. Zo zul je het jaar beginnen met de neiging jezelf wat op de achtergrond te zetten terwijl de kaarten ook laten zien dat je het anders zou kunnen doen. Tegen het tweede kwartaal van 2018 ligt er juist meer een confronterende kaart. Ik denk dat jij dan even moet laten weten aan je omgeving hoe jij je voelt; het is tenslotte de reden van je handelen. Als dit betekent dat je even wat van je af moet bijten dan zou ik zeggen; ga er voor maar ga er ook weer niet te ver in. Blijf sportief en redelijk in wat je doet. Later in het jaar, dwz het 3e kwartaal ligt de bekers koningin. Deze kaart pas goed bij je omdat het iemand laat zien die in harmonie leeft met zijn of haar emoties. Zo zal die vibe die je eerder voelde die gerepresenteerd werd door de Maan kaart weer vertrekken. Je zult merken dat je dan pas echt het jaar goed begint, dat het dan pas echt goed aanvoelt en dat is nou juist zo belangrijk voor jou. Als eindkaart heb je de staven aas; een kaart die staat voor ondernemingslust, het durven nemen van risico’s en voor passie. Je eindigt het jaar met energie en vreugde. Je moet alleen eventjes je emoties helemaal op orde krijgen voordat je dat bereikt en dat is voor jou de uitdaging voor 2018; je wordt voor je inzet en het volgen van je gevoel beloond!

 

[home_profile_list]

Bitnami