Direct bellen? NL: 09098020 (€ 0,90 p.m.)

Jethro en Rv van der Wilk waren 4 juli live in de uitzending van de Tinekeshow op NPO Radio 5. Tineke de Nooij sprak met Jethro en Rv over de actualiteit van de voorspellingen van Nostradamus, over Rob van der Wilk en over catcollectief.nl

Rob van der Wilk

De vader van Jethro en Rv, Rob van der Wilk, een hypnotherapeut, paragnost en Nostradamus kenner, was een graag geziene gast in het tv progamma Tineke en de Paranormale Wereld van Tineke de Nooij. Dit taboedoorbrekende programma deed in de jaren negentig van de vorige eeuw veel stof opwaaien. Jethro en Rv halen ook herinneringen op aan de seance waarin de ziel van Nostradamus werd opgeroepen door Rob van der Wilk in 1993. Nostradamus sprak toen door een medium waardoor Rob van der Wilk Nostradamus kon interviewen. Dit interview werd live uitgezonden op radioprogramma Het Zwarte Gat door Leo de Ruiter.

 

Rob van der Wilk in Tineke en de Paranormale Wereld

Tineke de Nooij

Tineke ontving Rob van der Wilk geregeld in het Programma Tineke en de Paranormale Wereld. Miljoenen kijkers zaten thuis aan de buis gekluisterd als het programma op tv kwam. Rob sprak met Tineke over hypnose en hypnotherapie in dit programma, en deed hypnose experimenten. Zo bracht hij mensen in hypnose terug naar vorige levens en deed hij een progressie sessie waarbij de proefpersoon onder hypnose de komst van de Euro zag. Daarnaast had Rob met Tineke baanbrekende gesprekken in het programma over de kracht van hypnotherapie. Rob bracht meerdere clienten uit zijn praktijk in het programma die vertelde over hun ervaringen met hypnose en hypnotherapie.

Neem ook eens een kijkje op www.tinekeshow.nl

Opname gemaakt door Inez Specker.

Helderziend consult met een medium, paragnost of helderziende?

Bitnami