Direct bellen? NL: 09098020 (€ 0,90 p.m.)

Kerst Tarot voorspelling door Tarot Master RV

Dit jaar heb ik voor elk sterrenbeeld een kerstkaart uit de tarot gehaald. Dit heb ik gedaan door middel van het uitpendelen van de kaarten totdat er een enkele kaart overblijft. Lees hieronder wat jouw kerstkaart inhoudt voor de kerst van 2017!

RAM

Beste Ram, jouw kerstkaart is de schildknaap van bekers. Deze kaart past erg goed bij het zogeheten kerstgevoel. De kaart gaat over vriendelijkheid tonen naar anderen, aardig zijn,meevoelend zijn en, niet in de laatste plaats, het geven van cadeau’s. Als Ram kun je deze kerst ook echt een stempel zetten op de sfeer en het ziet er naar uit dat jij de sfeer zelf al heel erg positief maakt en goed aanvoelt. Een uitstekende kerskaart dus met een hele leuke boodschap. Een ander aspect van deze kaart is iets waar je als Ram misschien wat minder goed in bent; namelijk enthousiast zijn op een ingehouden manier. De bekers schildknaap is op zichzelf een hele joviale figuur, maar deze is ook tactisch en kan wat voorzichtig zijn.  Misschien wil je een goede indruk maken op mensen om je heen of op iemand die je lief is? Al gauw weet jij welk cadeau je kunt geven of welke dingen je kunt zeggen; de kaart laat namelijk ook romantiek en charme zien.

STIER
Beste Stier, de tarot geeft je de ridder van bekers. Deze bekers ridder is een heel actief en sociaal persoon en kan daarmee ook echt sfeerbepalend zijn. De kaart duidt er op dat jij gebruik kunt maken van je charmante en rustgevende uitstraling. Als Stier houdt je van nature al van mooie kleding en fijne spullen en deze kaart laat zien dat jij ook dit jaar de neiging om je mooi aan te kleden niet zult gaan onderdrukken. Wat dat betreft krijg je echt een kerst waar jij als Stier veel aan hebt. De bekers ridder is ook niet in de laatste plaats een kaart van romantiek, iets waar jij je al op kunt verheugen. Deze kaart daarnaast verder voor iemand die op bezoek gaat dan iemand die bezoek krijgt, maar in beide gevallen zet jij heel erg de sfeer neer in een ruimte. Een andere kant van deze kaart is dat het zou kunnen dat je heel graag een soort show neerzet voor de mensen om je heen. Nu laat de kaart zien dat je dit goed kan, maar misschien zijn er mensen in jouw omgeving die weten dat je dit doet? Hoe dan ook; een zeer goede kerstkaart voor jou!

TWEELINGEN
Beste Tweelingen, de pentakels 7 is jouw kerstkaart! Deze kaart laat iemand zien die wacht tot de tijd rijp is. Nu is geduld doorgaans niet echt de sterkste kan van een Tweelingen; ik denk daarom dat jij je eerder zit te verheugen op wat er bijvoorbeeld gaat gebeuren en een beetje in spanning zit af te wachten in plaats van achterleunend en ontspannen. Misschien ben je simpelweg heel benieuwd naar wat de kerst je gaat brengen en of de cadeau’s onder de kerstboom leuk zijn of dat anderen blij zijn met wat je ze hebt gegeven? De kaart kan ook laten zien dat jij je misschien verheugt op een feestje en dat je nog even moet wachten voordat dit begint. Wat ik overigens grappig vindt aan deze kaart in combinatie met kerst is dat er letterlijk iemand op afgebeeld staat die gouden ballen bekijkt die hangen in een boom. Mijn advies voor jou met deze kaart is dat je wel iets actiever zou kunnen zijn. Misschien is het een goed idee wat meer om je heen te kijken in plaats van te wachten tot er iets gebeurt? Aan de andere kant, mocht je in een situatie terecht komen waar je geduldig en rustig dient te zijn dan zal dit je goed afgaan. Misschien moet je nog wel even iets spannends plannen voor later in de kerstdagen?

KREEFT
Beste Kreeft, jouw kerstkaart van de tarot is de pentakels 6. Deze kaart staat voor het delen van bezit, voor compassie en liefdadigheid en voor het eerlijk verdelen van wat er allemaal is. Het is een erg goede kaart voor kerst en laat ook zien dat jij helemaal klaar bent om mensen leuke dingen te geven en om zelf ook cadeau’s te ontvangen. Jij wilt graag dat dit op een eerlijke manier gaat. Daarnaast laat de kaart dankbaarheid zien en kan het er op duiden dat jij ook graag ziet dat iemand daadwerkelijk blij is met jouw aanwezigheid. Over het algemeen is deze kaart een teken van gelijkwaardigheid en harmonie. Af en toe echter kan de kaart ook staan voor irritatie door afwezigheid van gelijkheid en harmonie. Een kleine waarschuwing daarom voor het geval jij iets niet helemaal juist vindt, je ook een ander een beetje zijn of haar gang moet laten gaan. De sfeer tijdens de kerstdagen is voor erg belangrijk voor je, maar deze is helaas niet altijd precies af te meten. Toch zul jij dit gaan proberen 😉 Gelukkig zul je merken dat planning en vooruitdenken je erg goed afgaan deze kerst.

LEEUW
Beste Leeuw, de kerstkaart voor jouw is de pentakels acht. Over het algemeen is deze kaart goed voor concentratie, toewijding en voor iemand die hard werkt. Het kan betekenen dat jij toch wat meer inzet wilt tonen voor deze feestelijke dagen en er voor wilt zorgen dat alles mooi en netjes afgewerkt is. Omdat jij als Leeuw graag gewaardeerd wordt, komt het er misschien op neer dat je toch best veel te doen krijgt deze kerst. De kaart laat daarnaast ook wel zien dat jij hier plezier bij ervaart. Misschien ga je eten verzorgen en zet jij je hier echt voor in. Het zou ook kunnen dat jij graag een mooie decoratie neerzet of echt werkt aan een mooi feestje. Hoe dan ook laat de kaart zien dat je een doel hebt deze kerst waar jij veel tijd in zou willen steken. Een andere kant van de kaart is dat je misschien niet helemaal bezig bent met sociale contacten omdat je hier wat te druk voor bent. De kaart kan dus een hint zijn dat je ook wat aandacht moet schenken aan andermans gevoel. Ik denk echter dat jij dit doet door een mooi en spetterend voor te bereiden en neer te aan zetten.

MAAGD
Beste Maagd, jij hebt de ridder van pentakels als kerstkaart van de tarot gekregen. Deze kaart staat voor een stabiele persoon die in zijn of haar kracht staat, weet wat hij of zij wilt en duidelijk is naar de omgeving. Voor kerst is de kaart ietwat zakelijk maar aan de andere kant is dit juist ook wel goed. Zo zul je merken dat jij tijdens de kerstdagen je goed voelt en dingen kunt bieden aan mensen waar zij ook echt iets aan hebben. Als je een cadeau voor iemand hebt gekocht is deze praktisch of handig en ook jij wilt graag dingen krijgen waar je wat aan hebt. De kaart laat zien dat je graag in je eigen huis of in een bekende omgeving bent. Dan heb je de situatie wat meer in de hand. Mocht je thuis een kerstfeest geven; dan is dit helemaal duidelijk en goed uitgewerkt. Als je toch naar iemand anders toe gaat, zul je merken dat jij je hier ook erg op je gemak zult voelen; welhaast alsof je thuis bent. De tarot laat zien dat jij de kans krijgt deze kerst echt praktisch te maken, geen losse eindjes en zoals jij het graag ziet. Op je omgeving kun je wel wat statig overkomen; laat af en toe merken dat wat je voelt deze kerst!

WEEGSCHAAL
Beste Weegschaal, jouw kerstkaart is de 2 van bekers. Deze kaart laat een fijn moment zien tussen jou en een ander. Over het algemeen is dit een kaart die romantiek en verliefdheid toont en een moment aangeeft waarop twee mensen iets voor elkaar voelen. Het is een kaart die goed past bij de kerstboodschap van vrede en geluk. Je zult merken dat je deze kerst socialer bent normaal. Als Weegschaal ben je van nature een sociaal teken dat geeft om de mening van anderen, deze kaart benadrukt dat er nu ook mensen zijn die graag naar jou luisteren en willen weten wat je voelt. Het is een kaart die laat zien dat jij je geliefd zult voelen deze kerst. Bekers 2 laat ook een aankondiging zien, voorgesteld in de kaart door de staf van Mercurius en de vliegende leeuwenkop. Mocht je niet zo bezig zijn met romantiek dan kan de kaart ook staan voor een belangrijke boodschap; over het algemeen een afspraak waardoor jij je prettig voelt. Het staat voor een goede samenwerking en harmonie. Een vrij zoetsappige kaart dus, maar wel zeer geschikt als kerstkaart!

SCHORPIOEN
Beste Schorpioen, de kerstkaart voorjou is het Rad van Fortuin. Deze kaart laat veel dingen zien en duidt over het algemeen op karma, verandering in je leven en kan aanduiden dat je het idee hebt wat weinig invloed uit te kunnen oefenen op je eigen leven. Als Schorpioen heb je graag wat overzicht maar je zult merken dat je deze kerst ook even zult kunnen ontspannen en je over kunt geven zonder je echt zorgen te maken. De kaart belooft een fijne kerst die jij dient te laten gebeuren in plaats van te willen dirigeren. Misschien vinden anderen dat je simpelweg wat rust hebt verdiend? Een heel ander aspect van de kaart kan hier ook naar voren komen; jij als Schorpioen hebt van nature een goed inzicht in je eigen levensloop en het kan best zijn dat jij heel goed weet wat je kunt verwachten deze kerst juist omdat je inziet dat wat er gebeurt op karmatisch niveau behoort te gebeuren. Geniet dus van datgene wat je verdiend, de kaart laat zien dat jij een fijne kerst zult hebben waarbij je de gelegenheid krijgt wat meer te weten te komen over je eigen levensloop en inzicht te krijgen in je eigen karma.

BOOGSCHUTTER
Beste Boogschutter, de kerstkaart voor jou is de 10 van bekers. Deze kaart laat een gelukkig gezin zien. Letterlijk zien we een gezin dat de hemel prijst en kinderen die vrolijk dansen. Vanzelfsprekend laat deze kaart zien dat je een hele fijne kerst zult krijgen waarbij je ook daadwerkelijk het gevoel zult hebben gezegend te zijn. Wat ook inherent is aan deze kaart is dat er een erkenning van dit geluk plaatsvindt. Zoals te zien is op de kaart wordt de regenboog door de mensen geprezen en ik heb bij deze kaart altijd het idee dat er een soort van dankbaarheid hoort bij deze zegening. Een ander belangrijk aspect van deze kaart is dat het geluksgevoel niet persé afhankelijk is van bezit of welvaart. Op de kaart is juist een bescheiden huisje zichtbaar, toch is het een fijne plek en genoeg om erg blij mee te zijn. Zo is de boodschap van de kaart dus dat je een fijne kerst gaat hebben waarbij jij je gelukkig voelt. Het geluksgevoel echter wordt eerder bepaald door een fijn samenzijn dan door iets anders. Zo wordt wel het echte kerstgevoel benadrukt Boogschutter. Je zult er van gaan genieten!

STEENBOK
Beste Steenbok, de kerstkaart voor jou is de Gehangene. Nu is dit een wat moeilijk te begrijpen kaart, echter het is wel een kaart die goed past bij een Steenbok. De kaart staat over het algemeen voor iemand die een belangrijke beslissing of gedachte afwacht en kan bijvoorbeeld staat voor een geniale ingeving na een moment van contemplatie. Als Steenbok houdt jij van inzichten en ben je van nature geduldig. Zodoende zul jij deze kaart kunnen waarderen. Misschien dat jouw kerst eerst wat rustiger zal zijn; niet op een slechte manier echter. Waarschijnlijk heb je graag wat rust zodat jij je goed kunt voorbereiden op een kerstdiner of feestje en wil je ook niet zomaar wat gaan doen. Jij wilt dat jouw kerstdagen ook echt zingeving hebben en niet inhoudsloos zijn. De Gehangene belooft dan ook een beloning voor je geduld. Zo zul je zien dat je echt betekenisvolle kerst krijgt waarbij jij ook de ruimte krijgt wat filosofische invulling te geven aan de dagen. Als tip geef ik je wel mee dat je misschien het zogeheten kerstgevoel een beetje langs je heen laat gaan; misschien kan het geen kwaad ook even wat de serieuze gedachten tijd te geven te rijpen en nu gewoon te genieten van vreugde om je heen?

WATERMAN
Beste Waterman, als kerstkaar is voor jou de 5 van staven naar voren gekomen. Dit is een kaart die over het algemeen staat voor een sportieve, joviale krachtmeting. Nu ben jij als Waterman vaak op zoek naar een uitdaging; eerder op mentaal gebied dan fysiek. Je zult ook tijdens de kerstdagen het leuk vinden af en toe iets grappigs of bijdehands te doen of zeggen en je zult merken dat je omgeving hier leuk op in zal gaan. Zo maak jij de kerst levendig en houdt je het ook spannend en interessant voor jezelf. Misschien vindt je kerst wat zoetsappig of iets te commercieel? In ieder geval heb je er zo je gedachten bij en zul je deze dan ook met andere mensen willen delen. De kaart heeft ook een inherente vurigheid met zich en je dient tijdens wel rekening te houden met mensen die misschien niet zo scherpzinnig zijn als jij. De kaart laat zeker een avontuurlijke kerst zien en ik denk dat je er ook vreugde bij zult voelen andere mensen uit te dagen. Als Waterman kun je ook heel goed aanvoelen wanneer je over de zogeheten lijn gaat, blijf dan ook luisteren naar je gevoel. Dan zal je kerst levendig zijn!

VISSEN
Beste Vissen, jouw kerstkaart van de tarot is de staven 2. Deze kaart laat iemand zien die graag het overzicht behoudt en die graag nadenkt. Wat ook belangrijk is aan deze kaart, is dat er sprake is van een verlangen maar dat de manier waarop dit verlangen wordt vervuld nog bedacht dient te worden. Een prettig gevoel van overzicht en harmonie zal je overkomen deze kerstdagen en de tarot laat zien dat nieuwe wegen en opties zich voor je zullen openen. Indien je momenteel twijfelt over een actie of niet precies weet wat goed aanvoelt en wat niet zul je merken dat je deze kerst duidelijkheid zult krijgen. Pas een beetje op dat je niet te veel afstand neemt van je omgeving en je gevoelens deze kerst want de kaart kan ook staat voor iemand die zich terug wil trekken en wilt nadenken. Het lijkt mij dat je juist door je te begeven onder mensen nieuwe inzichten zult krijgen. De kaart laat ook creativiteit zien die je zult kunnen gebruiken deze kerstdagen; vergeet niet deze leuke ideeën ook uit te voeren. Als er veel gedachten in je hoofd zijn kan het geen kwaad wat ruimte te maken door ze te uiten en te delen met anderen. Kerst is tenslotte een tijd waarin je samenkomt en gezelligheid en gezelschap op kunt zoeken.

[home_profile_list]

Bitnami