Direct bellen? NL: 09098020 (€ 0,90 p.m.)

Op Rob van der Wilk’s Helderziende Lijn kun je wifibellen met helderzienden, mediums en paragnosten. Wifibellen wordt tegenwoordig aangeraden door telefoon maatschappijen volgens RTL nieuws omdat met gewoon bellen met een mobiele telefoon steeds moeilijker wordt. Door gebruikte bouwmaterialen in huizen wordt het bereik steeds slechter voor het gewone bellen. Daarom wordt  wifibellen (of bellen over het internet zoals over Whatsapp) steeds populairder, omdat je daar geen last hebt van dit signaalverlies. Als je belt met onze helderzienden op de Helderziende Lijn, dan is dat ook wifibellen. Wifibellen heeft ook als voordeel dat er geen bijkomende kosten zijn. Volgens RTL nieuws:

”Cijfers zijn er niet, maar uit een rondgang van RTL Nieuws onder de telecomaanbieders blijkt dat isolatie in nieuwbouw tot steeds meer klachten leidt. Agentschap Telecom, de toezichthouder op het gebied van telecommunicatie, erkent het probleem. Zij leggen uit dat de metaalcoating de boosdoener is. Die coating wordt bij nieuwbouwhuizen aangebracht op op ramen, beton- en staalconstructies. De radiosignalen van het mobiele telefoonverkeer worden zo gereflecteerd óf geabsorbeerd. Gevolg is dat de kwaliteit van de verbinding binnen slecht wordt. Soms zó slecht dat je de mobiele telefoon helemaal niet meer kan gebruiken. Providers zoeken naar oplossingen, al zijn ze formeel niet verantwoordelijk voor het signaal binnen jouw huis.”

Wifibellen is de moderne oplossing

Als oplossing wordt door RTL nieuws en telecom aanbieders aangeraden om gebruik te maken van wifibellen. Zo heb je geen last van het signaal verlies dat je hebt met gewoon bellen met je mobiele telefoon. Op Rob van der Wilk’s Helderziende Lijn werken wij sinds een aantal weken ook met wifibellen.

Bellen of chatten met een helderziende

Op de Helderziende Lijn kun je nu direct wifibellen met onze helderzienden. Zo weet jij zeker dat je altijd een goede verbinding hebt en dat je zo min mogelijk kosten maakt.

Helderziend consult met een medium, paragnost of helderziende?

Bitnami